Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Γιώργος Πατούλης: Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, δεν θα δώσω τροφή σ’ αυτή την ιστορία

Γιώργος Πατούλης: Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, δεν θα δώσω τροφή σ’ αυτή την ιστορία

Στην αρχική του αντίδραση, να μη μιλάει δημόσια για το χωρισμό του από τη Μαρίνα Πατούλη επιμένει ο περιφερειάρχης. «Δεν θα δώσω τροφή σ’ αυτή την ιστορία», είπε με νόημα ο Γιώργος Πατούλης.

Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ξέσπασε πριν από λίγους μήνες αλλά έγινε γνωστή πριν από μερικές μέρες. Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της έχει δυο μήνες να της μιλήσει και έχει φύγει από το σπίτι αλλά ο Γιώργος Πατούλης αποφεύγει να «απαντήσει» ή να αναφερθεί στο θέμα.

Click4more Κατέρρευσε η Μαρίνα Πατούλη: Μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος – Περνάω έναν ζωντανό θάνατο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day την Τρίτη (23.03.2021) αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον περιφερειάρχη Αττικής. «Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι.

“Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας”. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις