Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έβαλε τελεία και παύλα στα σενάρια που ανέφεραν ότι έχει γίνει… μαλλιά κουβάρια με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σήμερα (29.11.2023) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και ανάμεσα στα άλλα ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πήρε θέση και στα σενάρια που αναφέρουν ότι είναι σε κόντρα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με τον οποίο έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Πυρσπασόπουλος ήταν λακωνικός, αλλά ξεκάθαρος για το αν τα έχει… σπάσει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη», ανέφερε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο «Αθηνά», μίλησε για το έργο και την πλοκή του, που κάνει αναφορές και στο… γνωστό ψάξιμο των κινητών στα ζευγάρια, αλλά αναφέρθηκε και την συνεργασία του με τον Πέτρο Λαγούτη.

«Δεν είναι σωστό να βλέπουμε το κινητό του συντρόφου μας. Πολλά πράγματα μπορούν να παρεξηγηθούν. Ο  Πέτρος Λαγούτης παίζει στο έργο και σκηνοθετούμε μαζί την παράσταση».

 

Οι Κάννες και οι άνθρωποι με πτυχίο

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να συνεργάζεται στη δουλειά του με ανθρώπους που έχουν πτυχία, ενώ επισήμανε ότι δεν εντυπωσιάζεται εύκολα και αυτό φάνηκε και όταν πήγε για πρώτη φορά στις Κάννες.  

«Δεν με ενδιαφέρει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν πτυχίο. Θέλω να τους εκτιμώ για την δουλειά που κάνουν. Την πρώτη φορά που πήγα στις Κάννες είπα: “Δεν ήταν και τίποτα φοβερό”», είπε ο ηθοποιός.

Για την κόρη του ανέφερε: «Δεν είμαι ακόμα χαζομπαμπάς, αργότερα ίσως γίνω. Τώρα ξεκινάμε και έχουμε μία επικοινωνία. Κάποιες φορές που μπαίνω στο σπίτι, η κόρη μου με κοιτάει σα να είμαι ξένος», δήλωσε.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και την επιστροφή στην τηλεόραση, ο ηθοποιός ανέφερε  πως:  «Ο κόσμος όταν με βλέπει στον δρόμο έχει την αίσθηση ότι με ξέρει άλλα δεν θυμάται από πού. Ο κόσμος όταν με συνάντα με ρωτάει, εάν είμαι αυτός που δουλεύει στην εφορία. Θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα κάνω μία ταινία στο εξωτερικό».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις