Lifestyle

Γιώργος Βάλαρης: Ήταν η πρώτη μεγάλη απώλεια στη ζωή μου και ήρθε και γρήγορα

«Με σημάδεψε, γιατί βίωσα και την ανημποριά της ανθρώπινης φύσης με τον καρκίνο», λέει ο Γιώργος Βάλαρης.

Ο Γιώργος Βάλαρης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του γονιών του.

Οι απώλειες των γονιών σου, όταν ήσουν σε νεαρή ηλικία, ήταν οι μεγαλύτερες μέχρι σήμερα και αποτελούν «πληγές» σου;

Ναι… Αλλά περισσότερο της μητέρας μου, με την οποία ήμασταν πολύ συνδεδεμένοι. «Έφυγε» νέα κι εγώ ήμουν πολύ νέος. Ήταν η πρώτη μεγάλη απώλεια στη ζωή μου και ήρθε και γρήγορα. Με σημάδεψε, γιατί βίωσα και την ανημποριά της ανθρώπινης φύσης με τον καρκίνο. Όλο αυτό είχε γιγαντωθεί μέσα μου. Ήταν κάτι που με σημάδεψε για πολλά χρόνια και τώρα μόλις έχω καταφέρει να ξεφύγω από την ιδέα του θανάτου και να μη θρηνώ.

Πώς τα κατάφερες;

Κάνω ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια και συνεχίζω. Είναι κάτι που με βοηθάει πολύ, μου δίνει ισορροπία και νιώθω ότι στη σημερινή εποχή θα το συνιστούσα σε πολύ κόσμο, για να μαθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό μας, γιατί το υποσυνείδητό μας έχει πολύ φως και σκοτάτι και είναι ωραίο να βρίσκουμε αυτά τα δύο κομμάτια της ζωής μας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ναταλία Γερμανού: «Υπάρχει ζωή και χωρίς τηλεόραση, ο εχθρός της εκπομπής μου είναι ο τίτλος της»
«Προφανέστατα θα έρθει κάποια στιγμή που θα πρέπει να παραδώσω κι εγώ μια σκυτάλη σε επόμενη γενιά, σε άλλους παρουσιαστές» είπε η Ναταλία Γερμανού στην συνέντευξή της στο zappit.gr
Ναταλία Γερμανού
Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν παραιτούμαι αλλά η πολιτική μάλλον δεν μου ταίριαξε»
Για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει καταλήξει σε εξωδικαστική συμφωνία με τον Χρήστο Κούγια, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση έχει ήδη κλείσει δικαστικά και δεν θέλει να δώσει περαιτέρω δημοσιότητα στο θέμα
μπιμπίλας