Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γιώργος Χριστοδούλου: Στην Έλλη Λαμπέτη οφείλω κάτι που όταν το κάνω θα πέσουν πολλές μάσκες

Γιώργος Χριστοδούλου: Στην Έλλη Λαμπέτη οφείλω κάτι που όταν το κάνω θα πέσουν πολλές μάσκες

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για τη σχέση του με την Έλλη Λαμπέτη και επανήλθε με νέο σχόλιο για τη σχέση της Κατερίνας Λέχου με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου νιώθει ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη ηθοποιό Έλλη Λαμπέτη, καθώς τον αγκάλιασε σαν δικό της παιδί.

«Όταν πρωτοσυνάντησα την Έλλη Λαμπέτη με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί. Στην Έλλη Λαμπέτη οφείλω κάτι που όταν το κάνω θα πέσουν πολλές μάσκες».

«Δεν με έχουν ενοχλήσει εδώ και πολλά χρόνια για δουλειά στην τηλεόραση. Μου ζήτησαν να στείλω μία φωτογραφία σε μία casting director για να με δει και όταν πήγα και την συνάντησα, της είπα ότι δεν θα συνεργαστούμε».

Ακόμη, ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αναφέροντας πως του ζήτησε να τον φιλοξενήσει στο θέατρό του. «Δεν κατάλαβα γιατί δεν θα έπρεπε να το κάνω», σχολίασε.

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του για την Κατερίνα Λέχου και τον Γιώργο Κιμούλη, με τον Γιώργο Χριστοδούλου να δηλώνει πως «είναι δυνατόν μετά από τέσσερα χρόνια να βγαίνει η Λέχου και να τον κατηγορεί;

Δηλαδή, όταν το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι μαζί του, δεν; Τίποτα;».

Εκείνο που τον πληγώνει είναι που δεν δημιούργησε δική του οικογένεια, καθώς όταν το ήθελε δεν μπορούσε το άλλο πρόσωπο που ήταν μαζί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις