Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου στους συναδέλφους μου πριν μερικές μέρες

Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου στους συναδέλφους μου πριν μερικές μέρες

Η ανακοίνωση από τη Γιούλικα Σκαφιδά πως περιμένει το πρώτο της παιδί, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η γνωστή ηθοποιός θα φέρει στον κόσμο αγοράκι.

Το βράδυ της Τετάρτης (20.09.2023) η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Cine Πολεμικό Μουσείο και στην παρουσίαση της νέας σειράς του ANT1+ «Ψυχοκόρες» στην οποία και συμμετέχει.

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο οπότε, ήταν πάρα πολύ νωρίς για όλο αυτό (σ.σ. να της δημιουργήσει πρόβλημα η εγκυμονύνη).

Τους το ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος πριν μερικές ημέρες. Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Αλλάξαμε λίγο τη γκαρνταρόμπα μου γιατί κάποια ρούχα, ειδικά της εποχής τα παντελόνια τα ψηλόμεσα δεν μου έκαναν πια και συνεχίσαμε ως έχει. Δεν άλλαξε κάτι ούτε στον τρόπο που δουλεύουμε, ούτε στις ώρες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα» είπε η Γιούλικα Σκαφιδά.

 

Πριν από μερικές μέρες, η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και είχε επίσης μιλήσει για την απόφασή της να κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της.

«Σκέφτηκα να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου, ώστε να ακούω το «η ώρα η καλή», «με έναν πόνο» για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι αυτό το «project» θέλει οργάνωση και ετοιμασία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις