Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκλόρια Εστέφαν: Κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 9 ετών

Γκλόρια Εστέφαν: Κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 9 ετών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μάλιστα από το οικογενειακό περιβάλλον της, στα 9 χρόνια της, αποκάλυψε ότι έπεσε η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Γκλόρια Εστέφαν.

Ο άνθρωπος που έπεσε θύμα του, ήταν ένας οικογενειακός φίλος όμως η ίδια, δεν το είχε αποκαλύψει δημόσια μέχρι σήμερα, που είναι πλέον 64 ετών…

Η Εστέφαν, αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία των παιδικών της χρόνων σε ένα βίντεο της σειράς Red Table: The Estefans στο Facebook, στο οποίο συμμετείχαν η ανιψιά της Λίλι και η κόρη της Έμιλι Εστεφάν.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

«Το 93% των κακοποιημένων παιδιών γνωρίζουν και εμπιστεύονται τους θύτες. Και το γνωρίζω γιατί υπήρξα κι εγώ ένα από αυτά», είπε η τραγουδίστρια. Εξήγησε ότι όλα άρχισαν όταν εκείνη ήταν 9 ετών και έκανε μαθήματα σε μουσικό σχολείο όπου δίδασκε ένας μακρινός συγγενής. Ένας άνθρωπος που «εμπιστευόταν» η μητέρα της…

«Το έθετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, λέγοντας “άσε με να σε μάθω τα πάντα”» «Ήταν σε θέση εξουσίας γιατί η μητέρα μου με είχε βάλει στο μουσικό του σχολείο και άρχισε αμέσως να της λέει πόσο ταλαντούχα ήμουν και πόσο χρειαζόμουν ιδιαίτερα προσοχή και εκείνη ένιωθε τυχερή που εκείνος επικεντρωνόταν σε μένα», ανέφερε η Εστεφάν.

«Εξεγέρθηκα και του είπα, “αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, δεν μπορείς να το κάνεις” και μου είπε “ο πατέρας σου είναι στο Βιετνάμ και η μητέρα σου μόνη και θα τη σκοτώσω αν της το πεις». «Ήξερα ότι ο άνδρας ήταν παρανοϊκός και γι’ αυτό πίστεψα ότι θα μπορούσε πράγματι να βλάψει τη μητέρα μου», συμπλήρωσε η Λατίνα τραγουδίστρια.

Η Εστεφάν τελικά μίλησε στην μητέρα της ωστόσο η αστυνομία συμβούλεψε τότε την μητέρα της να μην απαγγείλει κατηγορίες, με την δικαιολογία πως η όλη ακροαματική διαδικασία θα ήταν τραυματική για το παιδί της.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις