Lifestyle

Γκουΐνεθ Πάλτροου: Αυτή είναι η θεραπεία που «νίκησε» τον κορονοϊό

Η ηθοποιός Γκουΐνεθ Πάλτροου δεν είναι μόνο διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ που απασχολεί είτε με τις ταινίες της ή τους δημοφιλείς συντρόφους της και την οικογένειά της.

Είναι παράλληλα θιασώτρια της υγιεινής ζωής και ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας «Goop», που προωθεί εναλλακτικές μορφές διατροφής και γυμναστικής. Οι συμβουλές που δίνει και οι πρακτικές που προτείνει προκαλούν αντιδράσεις.

Πρόσφατα, μάλιστα, ομολόγησε ότι πέρασε κορονοϊό. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι κατάφερε να γίνει καλά καθώς χρησιμοποιεί πανάκριβες βιταμίνες που έχει αποκλειστικά η ιστοσελίδα της.

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Βρετανικού Συστήματος Υγείας. Η διάσημη ηθοποιός είπε ότι το ειδικό τσάι κομπούχα και το κορεάτικο λάχανο Κίμτσι τη βοήθησαν να απαλλαγεί από την κόπωση του κορωνοϊού.

Πριν από έναν χρόνο, ο σερ Σάιμον Στίβενς, επικεφαλής του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας, την κατηγόρησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Η εταιρεία Goop ιδρύθηκε από την ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου, το 2017. Είχε πληρώσει πρόστιμο 145.000 δολάρια επειδή έκανε ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη προϊόντων της.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά και άλλα πιο αμφιλεγόμενα, εξακολουθεί να τα πουλάει χωρίς έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ετεοκλής Παύλου: Η τοποθέτηση της Δανάης ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και δεν δικαιολογείται για μένα
«Το ρεπορτάζ γενικότερα να την ενοχλεί δεν γίνεται, γιατί είναι κάτι που το έχει υπηρετήσει στην εκπομπή παλαιότερα και υπήρχε το ρεπορτάζ», ανέφερε ο παρουσιαστής
Ο Ετεοκλής Παύλου 2