Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γνωρίστε την Taylor Sheesh, την drag queen και alter ego της Taylor Swift

Γνωρίστε την Taylor Sheesh, την drag queen και alter ego της Taylor Swift
Φωτογραφία: Reuters

Drag queen από τις Φιλιππίνες προσφέρει μία εξίσου γκλάμορους εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που αδυνατείτε να δείτε το είδωλο Taylor Swift από κοντά.

Ο Mac Coronel, γνωστός και ως Taylor Sheesh, υποδύεται ως drag queen από το 2017 τη σταρ του “Midnights”, Taylor Swift, με μια εντυπωσιακή συλλογή από ρούχα και διακοσμημένα με στρας κορμάκια.

Μια performance μάλιστα του 29χρονου σε ένα εμπορικό κέντρο, την παρακολούθησαν 10.000 Swifties και έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Ο Mac, ο οποίος χρησιμοποιεί αρσενικές αντωνυμίες όταν δεν υποδύεται το είδωλό του, λέει ότι αποφάσισε να διοργανώσει τις συναυλίες, που εν γνώσει του ονομάζονται “Errors tour”, ώστε να μπορέσουν οι fans να ζήσουν έστω και στο ελάχιστο την περιοδεία Eras.

“Εμείς οι Φιλιππινέζοι δε περιμέναμε πραγματικά ότι θα ερχόταν εδώ η Swift, αφού δεν υπάρχει χώρος που να μπορεί να εξυπηρετήσει τη μεγάλη παραγωγή της συναυλίας της”, λέει στο BBC Newsbeat.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift Updates ♡ (@taylahschild)

Η διεθνούς σταρ Swift, θα επισκεφτεί στη Νοτιοανατολική Ασία στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουρνέ της, ωστόσο όπως έγινε γνωστό υπέγραψε συμφωνία με τη Σιγκαπούρη και θα παραλείψει τις υπόλοιπες χώρες.

Η Sheesh έχει γίνει τόσο δημοφιλής που ο Mac την… ταξίδεψε σε θαυμαστές της σε άλλες χώρες, οι οποίοι αγωνίζονται να μπουν στην sold-out περιοδεία της πραγματικής Taylor.

Ο Mac ακολούθησε την τραγουδίστρια στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα και έδωσε το δικό του σόου σε ένα κοινό χιλιάδων ατόμων.

Λέει ότι ήταν μια “εμβληματική και αξέχαστη” βραδιά…”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις