Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ανατροπή στο GNTM μετά την αποχώρηση της Πέμπτης – Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Ανατροπή στο GNTM μετά την αποχώρηση της Πέμπτης – Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Το GNTM μπαίνει στην τελική ευθεία… Μετά την αποχώρηση της Πέμπτης, στο επεισόδιο της Δευτέρας που γυρίστηκε στο Μιλάνο έχουμε… ανατροπές. Δείτε το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο.

Στο επεισόδιο του GNTM την Πέμπτη, οι κριτές επέλεξαν τις πέντε καλύτερες διαγωνιζόμενες και εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ήταν η Άννα, για την οποία το «μαχαίρι στην καρδιά» ήταν διπλό, αφού εκείνη πακέταρε τα πράγματα για να επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ οι top 5 πακέταραν τις βαλίτσες τους για να… πάνε στο Μιλάνο!

Τι έγινε στο επεισόδιο της Πέμπτης; Οι έξι καλύτερες του GNTM οδεύουν προς την τελική ευθεία και επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους για τις τελευταίες μέρες παραμονής τους στον διαγωνισμό!

Λύγισε η Άννα στο άκουσμα ότι εκείνη αποχωρεί από το GNTM! Μία ανάσα πριν τον τελικό, οι κριτές έπρεπε να διαλέξουν τις 5 καλύτερες που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για την μία ακόμα δοκιμασία!

Το πιο βαρετό πράγμα που έχει δει η Ζενεβιέβ; Σε ποια πέταξε πέτρα η Χριστοπούλου; Τι έγινε στην αποχώρηση της Άννας; όσα έγιναν στο επεισόδιο της Πέμπτης στο βίντεο που ακολουθεί.

Καλεσμένη στο Ευτυχείτε η Ειρήνη Αγγελοπούλου, η σχεδιάστρια μόδας που θα ντύσει τα κορίτσια του GNTM στον ημιτελικό, παρουσιάζει τα ρούχα που θα φορέσουν τα μοντέλα.

Η συνέχεια στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις