Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

GNTM τελικός: Καζαριάν, Σκίτσκο και Παινέση oι τρεις φιναλίστ

GNTM τελικός: Καζαριάν, Σκίτσκο και Παινέση oι τρεις φιναλίστ

GNTM τελικός σήμερα, και σίγουρα μία καριέρα ανοίγει για τις φιναλίστ. Όλα όσα δεν ξέρετε για τα τρία κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός του GNTM και η αγωνία «κορυφώνεται». Μετά από ατελείωτα photoshootings, ίντριγκες, δάκρυα, κόντρες, θετικές και αρνητικές κριτικές, το GNTM φθάνει στο τέλος του με τις Ειρήνη Καζαριάν, Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση να διεκδικούν τον τίτλο, το μεγάλο συμβόλαιο με γνωστό Πρακτορείο Μοντέλων και φυσικά… το έπαθλο 50.000 ευρώ!

Μετά την αποχώρηση της Άννας Αμανατίδου στον Ημιτελικό του GNTM, οι τρεις φιναλίστ που αναδείχθηκαν είναι η Ειρήνη, η Εβελίνα και η Μαριάννα και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για την μεγάλη νικήτρια, μιας και όλα τα κορίτσια έχουν κάνει αρκετές νίκες στο παιχνίδι, έχοντας πολλές φορές τις καλύτερες φωτογραφίες στις δοκιμασίες.

Το GNTM, όμως, αναζητά τη μία και μοναδική, τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Placemodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρία καλλυντικών, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style και θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Όλα όσα δεν ξέρετε για τις τρεις φιναλίστ του GNTM:

Ειρήνη Καζαριάν

GNTM Ειρήνη Καζαριάν

Η ανατρεπτική Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα παό τα τρία μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM. Είναι μόλις 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Από τα 12 της θέλει να δοκιμάσει το μόντελινγκ, αλλά το δοκίμασε φέτος χτυπώντας την πόρτα ενός πρακτορείου. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δεν τη βοηθούν ιδιαίτερα να κλείσει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα. Μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού να άκουγε κακή κριτική λόγω της… γκρίνιας της, αλλά όσο περνούσαν οι εβδομάδες γινόταν όλο και καλύτερη, πράγμα που έκανε τους κριτές να αλλάξουν γρήγορα γνώμη και να πιστέψουν σε εκείνη.

Μαριάννα Παινέση

GNTM Μαριάννα Παινέση

Με εξωτική ομορφιά η 23χρονη Μαριάννα Παινέση κατάγεται από την Ελλάδα και την Τανζανία. Έχει τελειώσει τις σπουδές της στο παιδαγωγικό κι έχει μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη παιδαγωγική. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας τη μαμά της, η οποία έκανε παλιότερα διαφημιστικά. Από την αρχή του GNTM είχε εντυπωσιάσει τους κριτές τόσο με το πανέμορφο, γεμάτο γωνίες πρόσωπό της όσο και με τον ταπεινό της χαρακτήρα.

Εβελίνα Σκίτσκο

GNTM Εβελίνα Σκίτσκο

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι από τη Μολδαβία και μένει στην Κύπρο. Στα 13 της, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψαν στον δρόμο, και από τότε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει επαγγελματικά μέχρι και σήμερα, που είναι 20 ετών. Έχει μια κόρη 9 μηνών και λέει ότι μπορείς να κατακτήσεις και ολόκληρο τον κόσμο αρκεί να το θελήσεις! Η Εβελίνα από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε απόλυτη αφοσίωση στο στόχο της και δεν υπήρχε εβδομάδα που δεν άκουσε καλά λόγια από τους κριτές του GNTM.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις