Lifestyle

Γουίλ Σμιθ: Δεν τον συνέλαβαν το βράδυ των Όσκαρ γιατί δεν ήθελε ο Κρις Ροκ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρωτοφανές περιστατικό με το χαστούκι σε live μετάδοση, μπορεί να κοστίσει στον Γουίλ Σμιθ το Όσκαρ του και την καριέρα του. Αλλά δεν θα τον… στείλει φυλακή γιατί δεν θέλει ο Κρις Ροκ.

Κατά τη διάρκεια της 94ης απονομής των Όσκαρ και λίγα λεπτά πριν παραλάβει το δικό του για την ερμηνεία του στην ταινία «Η μέθοδος των Γουίλιαμς», ο Γουίλ Σμιθ ενοχλήθηκε από αστείο του Κρις Ροκ για τη γυναίκα του και θεώρησε ότι η καλύτερη αντίδραση ήταν η βιαιοπραγία. Και σηκώθηκε, χαστούκισε τον συνάδελφό του και ξανακάθισε στη θέση του.

Αργότερα, κλαίγοντας ζήτησε συγγνώμη αλλά το γεγονός συνεχίσει να προκαλεί αντιδράσεις και ο Γουίλ Σμιθ θα μάθει στις 18 Απριλίου αν θα συνεχίσει να είναι κάτοχος βραβείου Όσκαρ.

Εκείνο που έρχεται τώρα στο φως για το τι ακολούθησε το πρωτοφανές περιστατικό είναι πως στο χώρο της απονομής των Όσκαρ, λίγο μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος του Λος Άντζελες, έτοιμοι να συλλάβουν τον 53χρονο ηθοποιό. Αλλά ο Κρις Ροκ τους είπε ότι δεν ήθελε να κάνει μήνυση.

Αυτό αποκάλυψε ο παραγωγός των Όσκαρ, Γουίλ Πάρκερ σε συνέντευξή του στο Good Morning America, απόσπασμα από την οποία είδε το φως της δημοσιότητας. «Είμαστε έτοιμοι να τον συλλάβουμε αμέσως» είπαν οι αστυνομικοί στον Κρις Ροκ, σημειώνοντάς του πως μπορούσε να καταθέσει μήνυση που θα οδηγούσε στη σύλληψη του Γουίλ Σμιθ.

Αλλά ο Κρις Ροκ απέρριψε την πρόταση της αστυνομίας και ήταν κάθετος στο να συλληφθεί ο Γουίλ Σμιθ.

Ο νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου έχει προθεσμία 15 ημερών να ετοιμάσει το υπόμνημά του στην Ακαδημία, η οποία στις 18 Απριλίου θα αποφασίσει για την τύχη του. Αν δηλαδή θα του αφαιρεθεί το Όσκαρ.

Γουίλ Σμιθ

«Τα πράγματα κρέμονται από μια κλωστή. Θα γράψει μια απολογητική επιστολή για να ζητήσει συγγνώμη και ουσιαστικά να παρακαλέσει για συγχώρεση. Αναμένεται να μιλήσει και τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους των Όσκαρ μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Η 18η Απριλίου είναι η D-Day, όμως, γιατί θα μάθει αν θα έχει ένα Όσκαρ, και πολύ πιθανόν, μια καριέρα» ανέφερε πηγή κοντά στον Γουίλ Σμιθ.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο παραγωγός των Όσκαρ ήταν εκείνος που αποφάσισε να μείνει ο Γουίλ Σμιθ στην τελετή μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ. «Κανείς δεν ρώτησε τον Κρις» είπε κάποιος στη New York Post, ενώ μάρτυρας ανέφερε ότι ο Πάρκερ, αμέσως μετά το σοκαριστικό περιστατικό, πλησίασε τον Γουίλ Σμιθ και του είπε ότι η παραγωγή της τελετής δεν ήθελαν να φύγει.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
«Έχω παίξει σε 10.000 θεατές και σε 12 θεατές όταν είχε χιόνι - Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν κάτι πάει χάλια» ανέφερε χιουμοριστικά σε συζήτηση για την καριέρα του
Σταμάτης Κραουνάκης
5
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
19