Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γουίλ Σμιθ: Γιατί είχε χαστουκίσει δημοσιογράφο το 2012

Γουίλ Σμιθ: Γιατί είχε χαστουκίσει δημοσιογράφο το 2012

Μετά το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν ακόμη ένα χαστούκι που έριξε ο Αμερικανός ηθοποιός σε έναν δημοσιογράφο το 2012.

Ο Γουίλ Σμιθ βρισκόταν στη Μόσχα για την πρεμιέρα της ταινίας «Men In Black 3» και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί έξω από τον κινηματογράφο. Ένας Ουκρανός δημοσιογράφος παίρνει δηλώσεις, τον αγκαλιάζει και κάνει κίνηση να τον φιλήσει, με τον ηθοποιό να τραβιέται πίσω και να του λέει «τι πάει στραβά με εσένα», πριν τελικά του δώσει ένα ελαφρύ χαστούκι.

Ο Γουίλ Σμιθ, παρά το σοκ των ανθρώπων που τον συνόδευαν, είπε ότι «προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα». «Είναι τυχερός που δεν τον χτύπησα με γροθιά», είπε ο ηθοποιός στο πλήθος των δημοσιογράφων και των θαυμαστών. «Α, το είπα στην κάμερα αυτό! Όλα καλά!».

Ο δημοσιογράφος ήταν ο Βιτάλι Σεντιούκ, από το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι «1+1» και έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη φήμη γύρω από το όνομά του, καθώς είχε φέρει σε δύσκολη θέση και τη Μαντόνα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν προσέφερε ένα μπουκέτο από ορτανσίες στην ποπ σταρ και την αποκάλεσε «πριγκίπισσά του». Η Μαντόνα απάντησε ότι «σιχαίνεται απόλυτα τις ορτανσίες» και έβαλε το μπουκέτο κάτω από το τραπέζι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις