Δευτέρα, 22 Απρ.
19oC Αθήνα

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το σπίτι που γεννήθηκαν τα παιδιά μας πωλείται για να αποπληρωθεί το δάνειο

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το σπίτι που γεννήθηκαν τα παιδιά μας πωλείται για να αποπληρωθεί το δάνειο

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του προκειμένου να ξεπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η σύζυγός του Νάταλι Κάκαβα και τα δυο παιδιά τους, ζουν στο σπίτι αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά τώρα, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, πρέπει να το πουλήσουν.

Στην ανάρτησή του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του.

«Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005, πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε (πρώτη κατοικία)! 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: “Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;”. “Φυσικά απαντάω με χαρά… Πως θα γίνει αυτό;”.

“Μη σας νοιάζει” μου λένε, “θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό” (δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!). Τώρα, το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@@@@ένο το δάνειο… (βαρέλι δίχως πάτο).

Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν! Και όπως έχουμε ξαναπεί, ΥΓΕΙΑ μόνο! Καλό μήνα να έχουμε.

Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα (ήταν 30 εκατοστά τότε), όταν μπήκα στο σπίτι…

Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ), που βλέπετε δεξιά το φύτεψα (ήταν 15 εκατοστά τότε), όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας. ΑΥΤΑ».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις