Τετάρτη, 28 Φεβ.
16oC Αθήνα

Γρηγόρης Πετράκος: Πάνω απ’ όλα, οι κόρες μου

Γρηγόρης Πετράκος: Πάνω απ’ όλα, οι κόρες μου

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χωρισμό του από τη Θεοφανία Παπαθωμά έκανε σήμερα (14.01.2024) ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, το γάμο των ομόφυλων ζευγάριών αλλά και τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις κόρες του.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Έχω πάνω απ’ όλα τα παιδιά μου, δυο υπέροχες κόρες που μου γεμίζουν την ημέρα, τη δουλειά μου που αγαπώ και πολλούς φίλους.

Είμαι τυχερός μπαμπάς γιατί έχω όλη τη βδομάδα μαζί τους και δουλεύω μόνο το Σαββατοκύριακο. Είναι 9 και 6 ετών. Τα χαίρομαι πολύ, δόξα τω Θεώ. Τις διαβάζω, τις ντύνω, δεν έχω μεγαλύτερη χαρά. Ο μπαμπάς με τις κόρες είναι ένα… πρόβλημα!» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, επανέλαβε τις γνωστές του απόψεις…

«Αν φέρεις μπροστά μου ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδί, εμένα πραγματικά θα με συγκινήσει γιατί θα δω προφανώς δυο καλούς και ευαίσθητους ανθρώπους που θέλουν να διοχετεύσουν την αγάπη τους σε ένα παιδί.

Ο Αριστοτέλης όμως, όταν διαφώνησε με τον δάσκαλο του Πλάτωνα, είπε την σοφή φράση: “Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”. Που σημαίνει ότι πάνω από τους ανθρώπους και τα συναισθήματα, ο σοφός άνθρωπος πρέπει να βάζει την αλήθεια»

Η αλήθεια στο θέμα αυτό είναι ότι υπάρχουν νόμοι συμπαντικοί σε αυτή τη δημιουργία και ένας από τους πιο σημαντικούς είναι ο νόμος της πολικότητας. Όλα σε αυτή τη δημιουργία είναι σε ζεύγη αντιθέτων. Υπάρχει το καλό και το κακό, το όμορφο και το άσχημο, η ζωή και ο θάνατος.

Αυτό είναι και το αιώνιο σύμβολο του αρσενικού και του θηλυκού, ένα αρχέτυπο το οποίο δεν αλλάζει. Η οικογένεια λοιπόν βασίζεται στο αρχέτυπο του αρσενικού και του θηλυκού, το οποίο δημιουργεί την τριαδικότητα μετά μαζί με το παιδί.

   

Αν ήμουν στη Βουλή προφανώς και η γνώμη μου θα ήταν πως το νομοσχέδιο είναι λάθος, γιατί πρέπει να είμαι φίλος περισσότερο με την αλήθεια. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν άνθρωπο που έχει αυτή την ανάγκη αλλά θα πρέπει να έχουμε τα ίδια κριτήρια για να συμφωνούμε και εμένα το δικό μου, σε τέτοια σοβαρά ζητήματα, είναι η αλήθεια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις