Lifestyle

H Παντελάκη στο TLIFE για τη διαφήμιση που τρέλανε την Αμερική: Σε δευτερόλεπτα έγινα 30 χρόνια μεγαλύτερη!

Οι Ελληνίδες γιαγιάδες που τρέλαναν το Χόλιγουντ! Τρεις ηθοποιοί έβαλαν τα δυνατά τους και μάγεψαν στο χώρο της διαφήμισης. Τι λέει η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο TLIFE;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Ελληνίδες γιαγιάδες που τρέλαναν την Αμερική! Τρεις ηθοποιοί έβαλαν τα δυνατά τους και μάγεψαν στο χώρο της διαφήμισης. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η Ζωζώ Ζάρπα και η Νίνα Γιαννίδη – Μαλακούτη.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη που την έχουμε δει σε πολλές παραστάσεις και πολλά σήριαλ όπως το “Μη και μη” αλλά και το “Ευτυχισμένοι μαζί”, μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία της στη διαφήμιση που παίζει στην Αμερική κι έχει μεγάλη επιτυχία: “Η ιδέα ήρθε από τους Αμερικάνους. Επέλεξαν μια διαφημιστική στην Ελλάδα κι έγινε casting για το ποιες ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τις γιαγιάδες. Φυσικά δεν έχω δικαιώματα στα αμερικανικά ποσοστά.

Eγώ δεν έχω καμία σχέση με την ηλικία της γιαγιάς στη διαφήμιση. Επειδή τους άρεσα όμως στο casting με επιλέξανε. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι γιαγιά μου αυτή. Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν στην Αμερική. Εγώ έκανα γύρισμα 6:οο το πρωί σένα λόφο στο Πόρτο Ράφτη παρέα με μια κατσίκα!”(γέλια)

Η κυρία Παντελάκη δεν ήξερε πόση μεγάλη διάσταση έχουν πάρει οι διαφημίσεις των προϊόντων Αthenos στο εξωτερικό:” Όλα ήταν πάρα πολύ συντονισμένα από την Αμερική. Το συγκλονιστικό είναι ο άθλος που καταφέραμε. Μετατράπηκα σε 30 χρόνια μεγαλύτερη! Δεν είχα αυτή την ηλικία και μεταμορφώθηκα μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να το συγκρίνετε και με άλλες φωτογραφίες μου.”

Όσο για το ότι στρέφεται και στη διαφήμιση να βγάλει το ψωμί της: “Αυτά είναι συνέπειες της κρίσης. Όυτε από το θέατρο αμοιβόμαστε καλά… Η τηλεόραση και το θέατρο δεν υπάρχουν πια. Οι σειρές είναι ελάχιστες. Κι αν κάνουμε καμιά δουλειά, οι αμοιβές έρχονται πολύ καθυστερημένα. Κάνω ένα ένα επάγγελμα το οποίο το δέρνει η κρίση, αλλά είμαι πολύ υπερήφανη, είναι δουλειά και μάλιστα πολύ δύσκολη. Όποιος θεωρεί ότι είναι εύκολη, κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Και καλύτερα να ήταν όμως τα πράγματα πάλι θα έκανα τη διαφήμιση. Και όχι για τα χρήματα, αλλά γιατί θεωρώ πρόκληση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μεταμορφωθείς σε κάτι. Εγώ δεν παριστάνω την Αλεξάνδρα Παντελάκη στη διαφήμιση όπως ο Γιάννης Μπέζος δείχνει τα Creat Farms, εγώ μεταμορφώνομαι στη διαφήμιση. Αυτή είναι η διαφορά κι αυτή είναι η πρόκληση. Σε μία λλη διαφήμιση κάνω μια τρελή κυρία του Κολωνακίου με ξανθά μαλλιά. Από τη μία διαφήμιση στην άλλη δεν με αναγνωρίζει κανείς. Αυτό είναι κατόρθωμα.”

Όσο για το πρϊόν και τα γυρίσματα:” Όσο δοκίμασα καλό ήταν! Και οι όλες συνθήκες του γυρίσματος μου άρεσαν. Το ίδιο και στην κυρία Ζάρπα. Είμαστε φίλες χρόνια και τα λέμε. Η μακιγιέρ θέλει τα περισσότερα συγχαρητήρια πραγματικά…”

Για την τηλεόραση του σήμερα: “Βλέπω αρκετά. Φυσικά μου αρέσει “Το Νησί”, τι άλλο; Διασκεδάζω μόνο βλέποντας και θαυμάζοντας τον κόπο κάποιων συναδέλφων. Βλέπω τηλεόραση επιλεκτικά. Μόνο για να δω καλούς ηθοποιούς.”

Για τα reality: “Δεν βλέπω! Τι να δω εκπομπές μαγειρικής ενώ ο κόσμος πεινάει; Όλη η Ελλάδα πεινάει. Έχω φίλους συναδέλφους, άνεργους, που κλαίνε…”

Αυτή την περίοδο ο Σταμάτης Κραουνάκης καλεί την έμπειρη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παντελάκη και μαζί λένε ένα ξεχωριστό θεατρικό… “Ι love you” σε μία από τις αξιότερες Ελληνίδες θεατρικές συγγραφείς, τη Λούλα Αναγνωστάκη, στη σκηνή Αθηναΐς.

Το μόνο που αποδέχονται οι γιαγιάδες στη διαφήμιση είναι το παραδοσιακό προϊόν και τα βάζουν με το lifestyle των νέων! Στις ίδιες όμως δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα αφού κουβαλάνε τόση εμπειρία μαγειρικής!

Στο group της εταρείας στο facebook τα μέλη ξεπερνάνε τα 114.300 και κάποιοι ανακοινώνουν ακόμη και τους αρραβώνες τους χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα βιντεάκια.

Η διαφήμιση που πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα Παντελάκη 

Δες τα υπόλοιπα video στο TLIFE!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χάλι Μπέρι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον 12χρονο γιο της μετά την έκδοση περιοριστικών μέτρων σε βάρος της από τον πρώην σύζυγό της
O πρώην σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, εξασφάλισε προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον της, τα οποία περιόρισαν τον χρόνο που μπορεί να περνά με τον γιο τους σε ημερήσιες επισκέψεις
Halle Berry
Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση είναι κομμάτι της ζωής μου 25 χρόνια τώρα – Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η ιστορία»
«Καλό είναι να βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται κάθε φορά από τους παρουσιαστές, να δίνουμε χρόνο, να παίρνουν ανάσα τα προϊόντα, να μη συγκρίνουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Νίκος Καρβέλας ζητά από την Άννα Βίσση 200.000 – 300.000 ευρώ: «Όλα θα λυθούν με συζήτηση» αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη διαφωνία, η οποία φέρεται να προέκυψε όταν ο Νίκος Καρβέλας ενημερώθηκε ότι δεν θα λάβει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο θεωρούσε πως είχε συμφωνηθεί
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας 48
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
7