Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Drea De Matteo του The Sopranos άνοιξε Onlyfans – «Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου»

Η Drea De Matteo του The Sopranos άνοιξε Onlyfans – «Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η πρωταγωνίστρια της σειράς The Sopranos, Drea De Matteo, άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και δεν… δίνει δεκάρα για το τι πιστεύει ο κόσμος για την απόφασή της, αφού δηλώνει χαρακτηριστικά πως «προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου παρά την εικόνα μου».

Μιλώντας στο Fox News, η πρωταγωνίστρια του The Sopranos είπε ότι «ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πει κάποια άσχημα πράγματα για εμένα που έχω γίνει μέλος του OnlyFans. Αλλά, ξέρετε, ο τρόπος που το βλέπουμε σε αυτό το σπίτι είναι ότι είμαι μια πολεμίστρια που δεν αποδέχεται την ήττα».

Η 51χρονη ηθοποιός άνοιξε τον λογαριασμό της στο OnlyFans τον περασμένο μήνα και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια γυμνή φωτογραφία και αναφέροντας ότι χρεώνει 15 δολάρια το μήνα για το αποκλειστικό περιεχόμενο που θα ανεβάζει.

«Σκέφτηκα, “Εντάξει, άρα όλοι είναι με τα εσώρουχά τους και είναι σέξι στο Instagram και δεν το κάνω αυτό, αλλά μπορώ να το κάνω και να πληρωθώ για αυτό”. (…) Δεν ξέρω γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα» δήλωσε επίσης η Drea De Matteo στο Fox News.

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία τρία χρόνια. Τα παιδιά μου ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται τρελό και κάπως τεμπέλικο, αλλά είμαι πολύ μεγάλος υποστηρικτής των μητέρων που μένουν στο σπίτι και των γυναικών που αγαπούν πραγματικά να μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Τα εξισορρόπησα όλα και τα έχω κάνει όλα», εξήγησε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μάλιστα, σε ένα σημείο της συνέντευξής της, συνδύασε τις αντιδράσεις που δέχτηκε όταν μίλησε εναντίον των εμβολίων για τον COVID-19 με τις αντιδράσεις που δέχτηκε τώρα, λέγοντας ότι το Χόλιγουντ της έκλεισε την πόρτα.

«Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι ήμουν ένα κακό κορίτσι επειδή δεν ακολούθησα τους κανόνες πριν από μερικά χρόνια. Επομένως, δεν θέλω να είμαι στο έλεος των εντολών ή κάτι παρόμοιο ποτέ ξανά», συμπλήρωσε η Ντρέα Ντι Ματέο.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ότι τα παιδιά της διάβασαν τα σχόλια σχετικά με την απόφασή της να γίνει μέλος του OnlyFans, κάτι που την ανησύχησε στην αρχή.

«Ξέρω ότι η κόρη μου διάβασε [ένα άρθρο] και μερικά από τα σχόλια μίσους. Κάθισα και είπα, “Ξέρεις, η μαμά δεν είναι αυτά που προσπαθούν να πουν” και το παιδί μου απάντησε πως δεν χρειάζεται καν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα τώρα για να διαβάζουν, και ό,τι κάνω, το κάνω για αυτά. Ό,τι έχω εγκαταλείψει, το έχω εγκαταλείψει γι’ αυτά. Εννοώ, όποια θυσία έκανα ήταν γι’ αυτά» και τόνισε: «Απλώς δεν με νοιάζει. Προτιμώ να σώσω την οικογένειά μου παρά να σώσω την εικόνα μου».

Ο ρόλος της στο The Sopranos

Η γεννημένη στη Νέα Υόρκη ηθοποιός Drea De Matteo πρωταγωνίστησε στη θρυλική σειρά «The Sopranos» του HBO, στον ρόλο της Adriana, φίλης του Christopher Moltisanti.

Ο χαρακτήρας της σκοτώθηκε στην 5η σεζόν της σειράς σε ένα από τα πιο επιτυχημένα επεισόδια του κύκλου, το “Long Term Parking”, αφού ανακαλύφθηκε ότι συνεργαζόταν με το FBI . Η ερμηνεία της Ντε Ματέο στο επεισόδιο της κέρδισε ένα Έμμυ το 2004. Από εκεί, εμφανίστηκε σε εκπομπές όπως “Desperate Housewives” και “Sons of Anarchy” και ταινίες όπως οι “New York, I Love You” και “Don’t Sleep”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις