Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Kim Kardashian ντύθηκε Salma Hayek για το Halloween και αναβίωσε το εμβληματικό της στριπτίζ

Η Kim Kardashian ντύθηκε Salma Hayek για το Halloween και αναβίωσε το εμβληματικό της στριπτίζ

Η Κιμ Καρντάσιαν ντύθηκε σαν τη Σάλμα Χάγιεκ για το φετινό Halloween, αναπαριστώντας τη Μεξικανή σταρ στη σκηνή από την ταινία του 1996, «From Dusk Till Dawn» του Κουέντιν Ταραντίνο, όπου έκανε το εμβληματικό στριπτίζ.

Φορώντας μπορντό μαγιό και με ένα μεγάλο φίδι γύρω από τους ώμους και το εντυπωσιακό σώμα της, η Κιμ Καρντάσιαν χορεύει σαν τη Σάλμα Χάγιεκ στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο το φετινό Halloween.

Η Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνίστησε στην ταινία του 1996, «From Dusk Till Dawn» του Κουέντιν Ταραντίνο, υποδυόμενη την «πιο μοχθηρή γυναίκα που χόρεψε ποτέ στο πρόσωπο αυτής της γης», όπως αναφέρεται στην ταινία.

Ωστόσο, η Κιμ Καρντάσιαν δεν άρεσε ως Σάλμα Χάγιεκ, αφού οι περισσότεροι που σχολίασαν το βίντεό της, έγραψαν ότι «δεν μπορεί να τη φτάσει ούτε στο ελάχιστο».

Δείτε το βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Το στριπτίζ της Σάλμα Χάγιεκ:

Οι περισσότεροι έγραψαν ότι η Σάλμα Χάγιεκ «ήταν τόσο σαγηνευτική» ενώ το χορευτικό της Καρντάσιαν είναι «cringe και άβολο». Βέβαια, δεν έλειψαν και αυτοί που την κατακεραύνωσαν «δεν έχει καθόλου ταλέντο» και ότι «αυτό το βίντεο είναι χάλια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις