Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Megan Fox έγραψε τα πρώτα της ποιήματα – «Το σώμα μου πονάει από τις αμαρτίες των ανδρών»

Η Megan Fox έγραψε τα πρώτα της ποιήματα – «Το σώμα μου πονάει από τις αμαρτίες των ανδρών»

Την πρώτη συλλογή ποιημάτων ετοιμάζεται να εκδώσει η Megan Fox. Πρόκειται για μια σειρά ποιημάτων για δηλητηριώδεις άντρες.

Η συλλογή ποιημάτων της Megan Fox προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου και ο εκδότης το περιγράφει ως «μια σπαραξικάρδια και σκοτεινή συλλογή ποιημάτων».

Στη συλλογή, που αποτελείται από περισσότερα από 80 ποιήματα, η σταρ της ταινίας «Jennifer’s Body» εξερευνά τους πολλούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι αλλάζουν τον εαυτό τους για να ταιριάξουν με αυτούς με τους οποίους συζούν, συχνά εις βάρος της δικής τους ταυτότητας.

«Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν ως μια προσπάθεια να αφαιρέσω την αρρώστια που, λόγω της σιωπής μου, είχε ριζώσει μέσα μου. Πέρασα όλη τη ζωή μου φυλάγοντας τα μυστικά αντρών, το σώμα μου πονάει από το ότι κουβαλούσα το βάρος των αμαρτιών τους» έγραψε, σε ανακοίνωση, η Fox.

«Μέσα σ’ αυτές τις σελίδες ζει η ελευθερία μου κι ελπίζω τα λόγια μου να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ελευθερία τους και την ταυτότητά τους με το να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να φωτίσουν αυτό που είχε θαφτεί, αλλά όχι ξεχαστεί, μέσα στη σκοτεινιά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

 

Η ποιητική συλλογή, η οποία εκδίδεται από Gallery Books στις ΗΠΑ και από Headline στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ των ταινιών «Transformers» μοιράζεται ποίησή της. Το 2021, μοιράστηκε – σε μια ανάρτηση στο Instagram που σήμερα έχει διαγραφεί – ένα ποίημα που είχε γράψει για τον κατά καιρούς σύντροφό της, τον pop punk ράπερ Machine Gun Kelly. Στο παρελθόν είχε επίσης μιλήσει για την ποίηση του Φρίντριχ Νίτσε. Ωστόσο, η αναμενόμενη τον Νοέμβριο ποιητική συλλογή «Pretty Boys Are Poisonous» σηματοδοτεί το πρώτο βήμα της Megan Fox στη ζωή ως συγγραφέας έργου που έχει εκδοθεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις