Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν «χωριστές ζωές», σύμφωνα με βασιλική σχολιάστρια στην Βρετανία

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν «χωριστές ζωές», σύμφωνα με βασιλική σχολιάστρια στην Βρετανία

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στα βρετανικά ΜΜΕ που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και τον πρίγκιπα Χάρι να έχουν «χωριστές ζωές». Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η βασιλική σχολιάστρια Celia Walden, μιλώντας στο GB News. 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), σύμφωνα με την Celia Walden, ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες, όσον αφορά τα δημόσια καθήκοντά τους. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περνούν λιγότερο χρόνο μαζί.

Η βασιλική σχολιάστρια σημείωσε δε ότι η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) αποζητά να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. «Θέλει η προσοχή να είναι σταθερά στραμμένη πάνω της, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα η προσοχή» είπε χαρακτηριστικά η Celia Walden. 

Σημειώνεται ότι παρά τα όσα κυκλοφορούν στα ΜΜΕ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) την περασμένη Δευτέρα (24.04.2023) παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα μπάσκετ στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, ακολούθησε μια αμήχανη στιγμή όταν η δούκισσα του Σάσεξ φάνηκε να σνομπάρει τον σύζυγό της, όταν προσπάθησε να τη φιλήσει.

Να θυμίσουμε τέλος ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), η οποία θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις