Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Natalie Portman παίρνει διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου – Φήμες για εξωσυζυγική σχέση του άντρα της

Η Natalie Portman παίρνει διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου – Φήμες για εξωσυζυγική σχέση του άντρα της
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η γνωστή ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου με τον σύντροφό της, τον Γάλλο χορογράφο Μπενζαμάν Μιλεπιέ, μετά από 11 χρόνια γάμου, καθώς κυκλοφορούν φήμες ότι ο σύζυγός της έχει εξωσυζυγική σχέση ενώ η ίδια έχει κάνει δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα της.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπενζαμάν Μιλεπιέ παίρνουν διαζύγιο καθώς βρίσκονται σε αδιέξοδο, δήλωσε πηγή στο US Weekly. «Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για τη σχέση του, προσπάθησαν να δουλέψουν για τον γάμο τους αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αδιέξοδο», εξήγησε η πηγή.

Λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσουν τα δημοσιεύματα περί διαζυγίου, η 42χρονη Νάταλι Πόρτμαν έκανε δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα της στις 4 Αυγούστου, όταν επέστρεφε στην Αυστραλία. Μάλιστα, λίγο καιρό πριν, η ίδια φαινόταν να σκουπίζει τα δάκρυά της ενώ ήταν στο παγκάκι ενός πάρκου με την οικογένειά της.

Στις 7 Ιουνίου, η γνωστή ηθοποιός είδε αγώνα στο Γαλλικό Όπεν χωρίς τον 64χρονο σύζυγό της και, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη για πρώτη φορά μετά από καιρό. Το ζευγάρι έχει 2 παιδιά, τον 12χρονο Άλεφ και την 6χρονη Αμάλια.

Μια πηγή προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και δήλωσε στο περιοδικό People ότι η εξωσυζυγική σχέση του Μιλεπιέ ήταν «σύντομη» και ότι «παρέμεναν» μαζί με τη Νάταλι.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Νάταλι να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», είπε η πηγή στο People.

«Η Νάταλι θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και δεν έχει καμία πρόθεση να μιλήσει για το θέμα στα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι η προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής».

Μια άλλη πηγή ανέφερε στο PageSix ότι η υποτιθέμενη σχέση του Γάλλου χορογράφου ήταν με μια 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα.

«Ο Μπενζαμάν και η Νάταλι δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα. Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι «την αγαπάει, όπως και την οικογένειά τους». Η ηθοποιός και ο σύζυγός της είχαν εμφανιστεί μαζί στο Παρίσι, λίγες μέρες πριν εμφανιστεί η πρώτη αναφορά για την υποτιθέμενη σχέση του Μιλεπιέ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις