Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Rihanna δεν πιστεύει ότι θα εμφανιστεί στο Super Bowl: Ακόμα «τσιμπάω» τον εαυτό μου

Η Rihanna δεν πιστεύει ότι θα εμφανιστεί στο Super Bowl: Ακόμα «τσιμπάω» τον εαυτό μου

Ύστερα από 7 χρόνια, η Rihanna ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή. Και τι επιστροφή: στο ημίχρονο του Super Bowl!

Απομένουν λίγα 24ωρα για τη μεγάλη εμφάνιση της Rihanna στο Super Bowl και η ίδια δεν κρύβει την αγωνία της, καθώς απουσιάζει από τις εμφανίσεις εδώ και επτά χρόνια!

Το Super Bowl, τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος φούτμπολ, θα γίνει την Κυριακή (12.02.2023) και στο ημίχρονο του ματς, που είναι ο πιο ακριβός διαφημιστικό χρόνος, η Rihanna θα εμφανιστεί για ένα φαντασμαγορικό σόου.

Η ίδια δηλώνει έτοιμη μεν αλλά ακόμη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα εμφανιστεί στο Super Bowl!

«Μητρότητα, Όσκαρ, Super Bowl, ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο δημοσιογράφο του ΕΤ λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου για το Super Bowl. «Συμβαίνουν πολλά παράλληλα. Είμαι ευγνώμων γι’αυτά».

Η τραγουδίστρια και ο συντροφός της, A$AP Rocky καλωσόρισαν το αγοράκι τους τον περασμένο Μάιο.

Παράλληλα, η Rihanna είναι υποψήφια για Όσκαρ Οσκαρ με το τραγούδι «Lift Me Up» από την ταινία «Black Panther».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Rihanna είπε μεταξύ άλλων: «Όταν μου τηλεφώνησαν και μου το πρότειναν αναρωτήθηκα “Είσαι σίγουρη; Όταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο. Όσο τρομακτικό κι αν είναι αυτό -γιατί δεν έχω ανέβει στη σκηνή εδώ και επτά χρόνια- υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην πρόκληση αυτή.

Είναι σημαντικό επίσης και για τον γιο μου που θα το δει».

Σημείωσε παράλληλα ότι το πιο δύσκολο στην εμφάνισή της στο Super Bowl ήταν να «”στριμώξω” 17 χρόνια μουσικής σε 13 λεπτά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις