Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Sia αποκάλυψε ότι πέρασε βαριά κατάθλιψη: «Ήμουν στο κρεβάτι για τρία χρόνια»

Η Sia αποκάλυψε ότι πέρασε βαριά κατάθλιψη: «Ήμουν στο κρεβάτι για τρία χρόνια»

Η Sia αποκάλυψε ότι πέρασε βαριά κατάθλιψη και τόνισε ότι βρήκε την έμπνευση να γράψει το νέο της άλμπουμ μέσα από αυτές τις σκοτεινές στιγμές της.

Η Sia παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Ζέιν Λόου (Zane Lowe) και στο Apple Music 1 ότι πέρασε μια περίοδο βαριάς κατάθλιψης μετά το διαζύγιό της τραγουδίστριας με τον Έρικ Άντερς Λανγκ (Erik Anders Lang), ύστερα από δύο χρόνια γάμου.

«Η αλήθεια πάντως, είναι ότι απλά έγραφα κάθε τόσο ένα τραγούδι εδώ ή εκεί τα τελευταία έξι, επτά χρόνια», είπε η Sia με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Reasonable Woman».

«Πήρα διαζύγιο και αυτό πραγματικά με έριξε στα βαθιά. Ήταν μια τόσο σκοτεινή περίοδος που ήμουν στο κρεβάτι για τρία χρόνια, πραγματικά, με σοβαρή κατάθλιψη. Και έτσι δεν μπορούσα πραγματικά να κάνω τίποτα για εκείνο το χρονικό διάστημα, πρόσθεσε η Sia.

Σημειώνεται ότι στις αρχές Μαΐου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η τραγουδίστρια παντρεύτηκε ενώπιον έξι καλεσμένων τον σύντροφό της Νταν Μπερνάρντ σε μια ιδιωτική τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Το «Reasonable Woman» είναι το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφορεί η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μετά το «This Is Acting» το 2016 αναφέρει το People. Αν και αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσω της Atlantic Records μόλις είδε το φως της δημοσιότητας το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ με τίτλο «Gimme Love».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις