Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Αλίσια Κις αποκαλύπτει: Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε τα τραγούδια για τη συναυλία στο Μπάκιγχαμ

Η Αλίσια Κις αποκαλύπτει: Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε τα τραγούδια για τη συναυλία στο Μπάκιγχαμ

Η ερμηνεία του «Empire State of Mind» στη μεγάλη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ από την Αλίσια Κις φαίνεται να ξεσήκωσε αντιδράσεις. Και χρειάστηκε η γνωστή τραγουδίστρια να δώσει… εξηγήσεις.

Ήταν η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ, αποκάλυψε η τραγουδίστρια, που επέλεξε το πασίγνωστο τραγούδι της Αλίσια Κις, το οποίο στην… ορίτζιναλ εκδοχή του μιλά για τη Νέα Υόρκη.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε επιτυχίες όπως το «Superwoman», το «Girl on Fire» αλλά το «Empire State of Mind», ήταν η επιλογή που προκάλεσε πολλά σχόλια από το κοινό λόγω της σημασίας του.

Ακόμα κι αν η Αλίσια Κις άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού και αντικατέστησε το το «New York» με το «London»,οι αντιδράσεις ήταν πολλές.

«Πραγματικά αστείο για μένα που έβαλαν την Αλίσια Κις να ερμηνεύσει το Empire State of Mind κατά τη διάρκεια ενός εορτασμού της Αγγλικής Μοναρχίας. Καλό Ιωβηλαίο, ορίστε ένα τραγούδι για την αποικία που έχασες», έγραψε κάποιος στο twitter.

Σε βίντεο από τα παρασκήνια της εκδήλωσης, η Κις φαίνεται να εξηγεί στους δύο γιούς της, τον Egypt και τον Genesis, ότι η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ζητήσει τα τραγούδια που θα τραγουδήσει στην εκδήλωση. «Δεν μπορείς να αρνηθείς στη βασίλισσα», απάντησαν οι γιοί της, ενώ η ίδια σχολίασε κάτω από την ανάρτηση με το βίντεο: «Επική βραδιά στο Ιωβηλαίο. Γιορτάζοντας τη βασίλισσα και όλες τις βασίλισσες!!!». Έγραψε επίσης πως: «Κάθε τραγούδι ζητήθηκε προσωπικά από τη βασίλισσα. Ακόμη και το “Empire”!!!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

 

«Όταν είμαι στο Λονδίνο, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Μου θυμίζει τόσο πολύ τη Νέα Υόρκη. Σε αγαπώ, Λονδίνο», ήταν το μήνυμα της Αλίσια Κις όταν ανέβηκε στη σκηνή μπροστά από το Μπάκιγχαμ, στη μεγάλη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις