Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η αμηχανία της Ολίβια Κόλμαν σε ερωτική σκηνή με έναν κατά πολύ νεότερο συμπρωταγωνιστή της

Η αμηχανία της Ολίβια Κόλμαν σε ερωτική σκηνή με έναν κατά πολύ νεότερο συμπρωταγωνιστή της
Φωτογραφία Reuters

Η Ολίβια Κόλμαν (Olivia Colman) αποκάλυψε μια τρομερά αμήχανη στιγμή όταν χρειάστηκε να γυρίσει μια ερωτική σκηνή με τον κατά πολύ νεότερο συμπρωταγωνιστή της, Μάικλ Γουόρντ (Micheal Ward), στην ταινία Empire of Light σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες.

Η 48χρονη Ολίβια Κόλμαν μίλησε μαζί με τον 25χρονο Μάικλ Γουόρντ στον καναπέ της εκπομπής του Γκρέιαμ Νόρτον, «The Graham Norton Show», για τη νέα ταινία τους και την αμήχανη στιγμή που είχαν όταν έπρεπε να γυρίσουν την ερωτική σκηνή.

Σχολιάζοντας τη διαφορά ηλικίας τους και αν αυτή φάνηκε στα γυρίσματα, η Ολίβια Κόλμαν είπε πως «υπήρξε μια συγκεκριμένη στιγμή που ήμουν από πάνω του για την ερωτική σκηνή και η στιγμή ήταν ελαφρώς αμήχανη. Τότε μου είπε ότι είναι τα γενέθλια της μητέρας του σήμερα και όταν μου είπε ότι είναι 43 ετών, του απάντησα “εντάξει, σταμάτα να μιλάς”».

Αποκαλύπτοντας περισσότερα στοιχεία για την ταινία Empire of Light, η Ολίβια Κόλμαν είπε ότι ο Σαμ Μέντες έγραψε τον ρόλο για την ίδια: «Παρακολουθούσε το “The Crown” και με σκέφτηκε για ταινία του. Μιλήσαμε μέσω ZOOM εν μέσω lockdown και αποδέχθηκα την πρότασή του χωρίς να ξέρω περί τίνος πρόκειται. Αλλά είναι απίστευτη διάκριση να γράψει αυτός κάτι για μένα».

Από τη μεριά του, μιλώντας για τη συνεργασία του με την Ολίβια Κόλμαν στην ταινία, ο Μάικλ Γουόρντ δήλωσε πως «ήταν μια μια καταπληκτική εμπειρία και κάτι το απίστευτο να μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο. Έμαθα τόσα πολλά για το να είμαι αληθινός άνθρωπος – όλοι είχαν μια πραγματική αίσθηση ανθρωπιάς στα γυρίσματα».

«Αν η Ολίβια φαινόταν αγενής σε κάποιες στιγμές, θα μπορούσα να πίστευω ότι έτσι πρέπει να είμαι για να φτάσω σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο επιτυχίας. Όμως το γεγονός ότι είναι τόσο όμορφη μου έδειξε ότι μπορώ να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι ακόμα επιτυχημένος».

Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στο σπέσιαλ επεισόδιο του «The Graham Norton Show» που θα προβληθεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ενώ η ταινία Empire of Light αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου 2023.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις