Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Άννα Βίσση και ο Αύγουστος Κορτώ σε έναν απρόσμενο διάλογο στα social media – «Σαράντα χρόνια βισσικός…»

Η Άννα Βίσση και ο Αύγουστος Κορτώ σε έναν απρόσμενο διάλογο στα social media – «Σαράντα χρόνια βισσικός…»

Η Άννα Βίσση και ο Αύγουστος Κορτώ είχαν έναν απρόσμενο διάλογο στα social media. Αφορμή στάθηκε το νέο τραγούδι της κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας με τίτλο «Γκαζόζα». 

Ο πολύ αγαπημένος συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ πόσταρε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο «Γκαζόζα», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια προσωπική ιστορία. Και κάτω από το ποστ του είδε να του απαντά η ίδια η Άννα Βίσση, λέγοντας του μάλιστα ότι τον περιμένει να του το πει live!

«Σαν έκλεισα τα τέσσερα, οι γονείς μου θεώρησαν ότι μπορούσα να παραστώ σε κάτι βαφτίσια.
Μα όσο διαρκούσε η τελετή, εγώ σιγοτραγουδούσα, ώσπου η Κατερίνα μου είπε στ’ αυτί: “Πετράκη, μην τραγουδάς, γιατί ψάλλει ο παπάς» έγραψε o Αύγουστος Κορτώ, στην ανάρτηση του στο Facebook. 

Και συνέχισε: «Οπότε κι εγώ βροντοφώναξα: “ΔΕΝ ΨΑΛΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ! ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ‘ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ’!!!”. Τουτέστιν, κάποια πάθη κρατάνε χρόνια, κι είναι ανεξίτηλα. Γι’ αυτό κι αν τύχει και βρεθείτε σε κανένα κλαμπ, και παίζει η “Γκαζόζα”, και δείτε έναν μεσόκοπο με γυαλιά να χτυπιέται και να ξεβιδώνεται, μην εκπλαγείτε. Δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους. Αλλά αυτό είναι για μένα». 

Δείτε την ανάρτησή του: 

Η απάντηση της Άννας Βίσση

«Μια απλή ιστορία που τα λέει “όλα”… Πόσο ωραία έφτασες στη φράση, δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους… Το κρατάω κι εγώ λοιπόν αυτό ανεξίτηλο γιατί μου λύνει κάποιες απορίες που στην ουσία δεν θα έπρεπε να έχω… Σε περιμένω να στο πω εγώ live» έγραψε η Άννα Βίσση κάτω από την ανάρτηση του συγγραφέα. 

«Είστε η φωνή των ονείρων και του πάθους μας. Τα ξενύχτια κι ο καημός μας. Σαράντα χρόνια βισσικός, και το πάθος δεν τελειώνει» της έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις