Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Άννα Βίσση μιλά πρώτη φορά για την αποτοξίνωση της Σοφίας Καρβέλα: Ήμουν μαζί της

Η Άννα Βίσση μιλά πρώτη φορά για την αποτοξίνωση της Σοφίας Καρβέλα: Ήμουν μαζί της

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε η Άννα Βίσση. Η συνέντευξη, θα μεταδοθεί την άλλη Κυριακή, 29 Οκτωβρίου.

Σε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που «είδε» το φως της δημοσιότητας, η Άννα Βίσση μιλά για το χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα αλλά και για τη στιγμή που η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

«Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά», λέει η γνωστή ερμηνεύτρια.

«Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος», αναφέρει η Άννα Βίσση για την ίδια και τον Νίκο Καρβέλα σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Για τον Νίκο Καρβέλα, λέει: «Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές».

@thevissiexperience ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – TheVissiExperience⚡️

 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις