Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Αβρίλ Λαβίν απέκτησε το αστέρι της στη «Λεωφόρο της Δόξας»

Η Αβρίλ Λαβίν απέκτησε το αστέρι της στη «Λεωφόρο της Δόξας»

Η Αβρίλ Λαβίν απέκτησε το δικό της αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλυγουντ. Η βασίλισσα της pop-punk, που με τα τραγούδια της πέρασαν την εφηβεία τους εκατομμύρια νέοι, κατέκτησε τη μουσική σκηνή χωρίς να το περιμένει.

Στην λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε γιορτάζοντας παράλληλα και τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του πρώτου της άλμπουμ με τίτλο «Let Go», το Variety δήλωσε ότι η τραγουδίστρια είχε επισκεφτεί τη διάσημη Λεωφόρο με τα αστέρια, στο πρώτο της ταξίδι στο Χόλυγουντ, στα 16 της χρόνια.

Η Καναδή τραγουδίστρια θυμήθηκε εκείνη την επίσκεψη και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, και τόνισε:

«Θυμάμαι ότι έβλεπα αυτά τα θρυλικά ονόματα και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν εδώ και το δικό μου.. Είναι τόσο τρελό!! Αυτή είναι ίσως μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου».

Αφού ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, τον αρραβωνιαστικό της Mod Sun, τον παραγωγό Τζον Φέλντμαν, και τον συνεργάτη της Machine Gun Kelly η Αβρίλ Λαβίν έκλεισε την ομιλία της, λέγοντας: «Ελπίζω ότι ο επόμενος 16χρονος που θα επισκεφθεί το Χόλιγουντ από μία μικρή πόλη γεμάτος ελπίδες και όνειρα, να δει αυτό το αστέρι και να σκεφτεί: «Ω, Θεέ μου, το όνομά μου θα μπορούσε να είναι κι αυτό εκεί μια μέρα». Γιατί μπορεί», είπε.

«Τι καταπληκτικά 20 χρόνια και ανυπομονώ για τα επόμενα 20! Πάμε!», έκλεισε αισιόδοξα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις