Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο Instagram πρόβα με τη Μελίνα Νικολαΐδη και η Άννα Βίσση σχολιάζει

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο Instagram πρόβα με τη Μελίνα Νικολαΐδη και η Άννα Βίσση σχολιάζει

Κάποτε τα ονόματα Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έμπαιναν στο ίδιο τίτλο μόνο σε «ρεπορτάζ» για τη… φημολογούμενη κόντρα τους. Όχι πια…

Πριν από μερικές μέρες, στη συναυλία της στο Κατράκειο, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στη σκηνή την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, με την οποία τραγούδησε μαζί το «Αντικριστά». Χθες (10.06.2022) ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την… πρόβα τους και η Άννα Βίσση ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν!

«Η πρώτη μας και τελευταία πρόβα που κάναμε μια μέρα πριν τη συναυλία στο Κατράκειο! Το stage στηνόταν κι εμείς σε μια γωνία με το μαέστρο μας κάναμε μια προσπάθεια να δούμε πως βγαίνει! Αστέρι μου!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή. 

Και φυσικά«tagαρε» τη Μελίνα Νικολαΐδη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

«Μπράβο και στις δυο για διαφορετικούς λόγους. Ταιριαστές οι φωνές και πιο ταιριαστή ακόμα η Σχέση» ήταν το σχόλιο της Άννας Βίσση, στο οποίο απάντησε η Δέσποινα Βανδή. «Αχ Άννα μου! Καλά να είναι τα παιδιά μας! Ευτυχισμένα και γερά κι εμείς μαζί τους!».

Η Άννα Βίσση δεν ήταν η μοναδική που σχολίασε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή. Το έκανε επίσης η Γλυκερία, που είχε τραγουδήσει το «Αντικριστά» μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα στην πρώτη του εκτέλεση, η Μελίνα Ασλανίδου, η Μαρία Σολωμού και πολλοί άλλοι.

Από τη βραδιά της συναυλίας στο Κατράκειο, η Δέσποινα Βανδή είχε ανεβάσει και φωτογραφίες από τη στιγμή που μοιράστηκε τη σκηνή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη γράφοντας: «Παιδί μου…σε ευχαριστώ! Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η στιγμή μας, τα μάτια σου που έλαμπαν, το χαμόγελο σου! Σε λατρεύω! Είσαι υπέροχη!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

 

Σε εκείνο το post, η Μελίνα Νικολαΐδη είχε απαντήσει στη μαμά της: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα!! Σε ευχαριστώ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις