Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τον χωρισμό της – Το ξέσπασμα για τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τον χωρισμό της – Το ξέσπασμα για τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της

Μόλις πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας η πληροφορία για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από μακροχρόνια σχέση, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού..

Σήμερα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο πορσωπικό της προφίλ στο Instagram, με ένα stοry, να αποκαλύψει ότι χώρισε με τον σύντροφό της.

Η νεαρή τραγουδίστρια, μάλιστα, ξέσπασε σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την ηλικία της.

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας.

Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.
Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο.

Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε στην ανάρτησή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις