Lifestyle

Η εξομολόγηση της Ν. Γερμανού: “Έχω περάσει κρίσεις πανικού, νευρικό κλονισμό. Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο”

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για όλους και για όλα μίλησε ανοιχτά για μια ακόμη φορά η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ μίλησε στο “ΕΓΩ” για τον έρωτα με τον Μάνο Ιωάννου, τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εξομολογήθηκε πως έχει περάσει κρίσεις πανικού και νευρικό κλονισμό.

 

“Έχω περάσει κρίσεις πανικού, νευρικό κλονισμό. Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή. Έκανα ψυχανάλυση τρία χρόνια και με βοήθησε πολύ”, δηλώνει η Ναταλία Γερμανού και συμπληρώνει πως όπως όλοι έτσι και εκείνη έχει περάσει δυσκολίες σε σχέσεις της: “Έχω πονέσει, έχω κλάψει, έχω υποφέρει πολύ σε μια σχέση και έχω κάνει ανθρώπους να πονέσουν πολύ”.

 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε σε ερώτηση για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Kάποιοι να σεβαστούν τον θανόντα»
«Γιατί να μην έχω το δικαίωμα να πιστεύω πως οι ινσταγκραμικοί θρηνοί συχνά δεν αποσκοπούν σε τίποτα περισσότερο παρά στην αναζήτηση κοινού» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη