Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη αποθεώνει την κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Η Ελένη Μενεγάκη αποθεώνει την κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη
NDP

Σε μία αποκάλυψη για τον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη το 2017, προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη. «Αυτό το γλυκό κορίτσι, έχει γίνει κοπελάρα τώρα», είπε η παρουσιάστρια του MEGA με θαυμασμό για την κόρη του ζευγαριού, την Αναστασία, που ήταν τότε παρούσα στον γάμο των γονέων της.

Με αφορμή το μποστάνι του Σάκη Ρουβά και την ανάρτηση που έκανε στα social media, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τον θαυμασμό της για την κόρη του τραγουδιστή, Αναστασία, η οποία έχει ταλέντο στο τραγούδι.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του MEGA θυμήθηκε ένα περιστατικό από τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη το 2017.

«Το θυμάμαι όμως αυτό το γλυκό κορίτσι, που έχει γίνει κοπελάρα τώρα, στον γάμο του Σάκη με την Κάτια που ήμουν εκεί, είχε πάρει το μικρόφωνο, τραγουδούσε, χόρευε και χτυπιόταν. Πόσο να ‘ταν τότε, 10 χρονών, 11; Λέω: το παιδί αυτό είναι πολύ καλλιτεχνάκι, το βλέπω. Έκανε μπαμ. Πολλή ενέργεια, φτου-φτου το παιδί», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της για την κόρη του Σάκη Ρουβά.

«Τραγουδούσε και το είχε. Θα μου πεις: αν ζούσα με τον Ρουβά, κι εγώ θα μπορούσα ενδεχομένως να τραγουδάω και να «κλέψω» πέντε κινήσεις. Πάντως το παιδί το έχει. Τώρα σε ποιον καλλιτεχνικό τομέα δεν ξέρω αλλά το ‘χει πολύ», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Μενεγάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις