Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ανεβάζει τον υδράργυρο στα ύψη – Οι πόζες στο Instagram

Απολαμβάνει στο έπακρον την εξόρμησή της στην παραλία
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζονται οι διακοπές για την Ελένη Μενεγάκη, που φέτος απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο φημολογείται ότι οργανώνει την επιστροφή της.

Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στο νησί της, Άνδρου, όπου ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, δραστηριοποιείται επιχειρηματία, διατηρώντας ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ εκεί θέλει να ανοίξει ένα εστιατόριο και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, ο Άγγελος Λάτσιος.

Το πρωί της Κυριακής (06.07.2025) η ωραία Ελένη μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες της, αποκαλύπτοντας ότι εν μέσω καύσωνα βρίσκεται σε μία αναπαυτική ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα και κάνει ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, που αγαπά πολύ το διάβασμα, είχε δίπλα της και ένα βιβλίο του συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα για να της κρατά συντροφιά όσο η ίδια χαλαρώνει στην παραλία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν αποκάλυψε πού ακριβώς βρίσκεται. Βέβαια αυτό δεν απασχόλησε τους διαδικτυακούς της φίλους, που ξετρελάθηκαν με τις πόζες της στην ξαπλώστρα και τις χάρισαν πολλά likes και θετικά σχόλια. 

Όσο για τη φημολογούμενη τηλεοπτική της επιστροφή ακούγονται πολλά, αλλά η Ελένη Μενεγάκη κρατά σιγή ιχθύος. Μάλιστα, πρόσφατα μία θεία της, η Μαρία Μενεγάκη, είχε μιλήσει πρόσφατα για εκείνη, αναφέροντας στην εκπομπή «Breakfast@Star»: «Η Ελένη είχε το πλεονέκτημα να πει “αυτό ξέρω να κάνω και αυτό θα κάνω” και γι’ αυτό και είναι αγαπητή. Είδατε άλλες που αλλάξανε και έκαναν άλλα show και χάσανε. Της έχουν προτείνει να παίξει στο θέατρο, να τραγουδήσει, γιατί έχει πραγματικά πολλά προσόντα αλλά λέει “όχι, εγώ είμαι τηλεπαρουσιάστρια, αυτό ξέρω, αυτό κάνω”».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
18