Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ελένη Πετρουλάκη έπεσε θύμα απάτης

Η Ελένη Πετρουλάκη έπεσε θύμα απάτης

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη, καθώς κάποιοι θέλησαν να βγάλουν κέρδη χρησιμοποιώντας το όνομά της. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, η απάτη στήθηκε με ψεύτικο λογαριασμό της Ελένης Πετρουλάκη στα social media, από τον οποίο η πουλούσαν το νέο πρόγραμμα γυμναστικής με αντίτιμο 5 ευρώ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα η Ελένη Πετρουλάκη, και είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τις γυναίκες που βιώνουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να ανανεωθούν. Το συγκεκριμένο work out plan έγινε πολύ γρήγορα νούμερο 1 στις αναζητήσεις και αυτό ώθησε τους επιτήδειους να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφίλ και να παριστάνουν την ίδια.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο», δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη.

«Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε δίπλα πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», σημειώνει η γνωστή fitness instructor.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εν λόγω απάτη ήταν πολλά και η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ενέργησε ακυρώνοντας τον ψεύτικο λογαριασμό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις