Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απαντά πρώτη φορά on camera για τον γάμο της και τη φοροδιαφυγή

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απαντά πρώτη φορά on camera για τον γάμο της και τη φοροδιαφυγή
Φωτογραφία Αρχείου / NDP

Απαντήσεις για πρώτη φορά on camera έδωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχετικά με τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, ενώ αποκάλυψε ότι πίσω από αυτό είναι μια γνωστή influencer, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

«Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή. Μου έχει πει ο δικηγόρος μου να μην χρησιμοποιώ τη λέξη ανταπόδοση, γιατί κάποια από αυτά ήταν διαφήμιση. Ήταν φυσικό και επόμενο λοιπόν όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, δεν είναι κακό», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής στον γάμο της.

«Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα από το Ελίζαμπεθ Ελέτσι υπάρχει η λέξη φοροδιαφυγή; Έναν γάμο έκανα, δεν ήταν όλα τσάμπα. Έχουν φοβηθεί όλες οι συνεργασίες μου, κάποιοι συνεργάτες μου έχουν χάσει τον ύπνο τους. Υπάρχουν παραστατικά, τιμολόγια τα πάντα», συνέχισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες που πιστεύουμε ότι κρύβονται πίσω από αυτό, είναι κάτι που εξετάζουμε με τον δικηγόρο μου. Εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer αλλά επειδή δεν έχει εξεταστεί ενδελεχώς όλο αυτό, δεν μπορώ να πω κάτι. Το γεγονός δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομά μου χωρίς λόγο.

Εγώ είπα ότι ο γάμος κόστιζε 50.000€, δεν είπα ότι πλήρωσα ποτέ αυτά τα λεφτά. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι; Θα βρω αυτή που κρύβεται πίσω από αυτό», κατέληξε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις