Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η επιστροφή του Γουίλ Σμιθ στη μεγάλη οθόνη – Το νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Brilliance»

Γουίλ Σμιθ

Επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ο Γουίλ Σμιθ αφού πρόκειται να εμφανιστεί σε μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το «Brilliance» θα σκηνοθετεί η Σαρμίν Ομπάιντ Σινόι, με τον Γουίλ Σμιθ να είναι παραγωγός μαζί με τον Ακίβα Γκόλντσμαν.

Ο Γουίλ Σμιθ είναι επίσης σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, η οποία θα είναι ο πρώτος σημαντικός πρωταγωνιστικός ρόλος του μετά το περιστατικό με το χαστούκι στην τελετή απονομή των Όσκαρ, αλλά η συμμετοχή του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ο Γουίλ Σμιθ στην ταινία αναμένεται να υποδυθεί τον Νικ Κούπερ, τον ήρωα του ομώνυμου μυθιστορήματος του Μάρκους Σέικι, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός πράκτορας που εργάζεται για το Τμήμα Ανάλυσης και Επέμβασης.

«Η τριλογία «Brilliance» διαδραματίζεται σε ένα μέλλον, όπου οι μη νευροτυπικοί άνθρωποι (δαιμονοποιημένοι από την κοινωνία) ως «μη κανονικοί» απειλούν το status quo του «κανονικού» πληθυσμού με τα μοναδικά τους χαρίσματα. Χαρακτηρίζονται επίσημα ως «Brilliants» και παρακολουθούνται προσεκτικά από την κυβέρνηση» αναφέρεται σε περιγραφή της πλοκής, που δημοσιεύθηκε στο Deadline.

Ο Γουίλ Σμιθ θα εμφανιστεί επίσης, στο θρίλερ «Emancipation», πρότζεκτ της Apple TV+ που γυρίστηκε πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ, στην οποία υποδύεται έναν δραπέτη σκλάβο στη Λουιζιάνα.

Ο ηθοποιός υπέστη «πολύ σημαντική» πτώση στη δημοτικότητάς του, μετά το επεισόδιο, το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, παρουσιαστή της τελετής απονομής των Όσκαρ, μετά το αστείο που έκανε για τη σύζυγο του, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις