Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου: «Μακάρι να κάνει λάθη, απ’ αυτά μαθαίνουμε»

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου: «Μακάρι να κάνει λάθη, απ’ αυτά μαθαίνουμε»

Η Εβελίνα Παπούλια δεν είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που δεν θέλει με τίποτα το παιδί της να κάνει λάθη στη ζωή του και μιλώντας σήμερα (22.11.2023) για την κόρη της και συνάδελφό της ηθοποιό, Αφροδίτη Λιάντου, το απέδειξε αυτό.

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και η κουβέντα πήγε και στη κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, που ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας και του πατέρα της, Γιώργου Λιάντου και έγινε κι αυτή ηθοποιός.

«Η κόρη μου, αν μου ζητήσει τη γνώμη μου θα της την πω. Αλλιώς όχι. Μακάρι να κάνει λάθη, από τα λάθη μαθαίνουμε. Με ρωτάει πράγματα. Θα βρω τον τρόπο να της πω αυτό που θέλω, αλλά πάντα της λέω να κάνει αυτό που πιστεύει και θέλει», είπε η Εβελίνα Παπούλια για την Αφροδίτη Λιάντου.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για το σήμερα και τη στάση της ζωής της και τόνισε ότι έχει αλλάξει φιλοσοφία ειδικά μετά την επιδημία του κορονοϊού.

«Νομίζω είμαστε μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γιάπηδες. Πλέον έχω βγει από αυτό το μοτίβο. Δεν έχω κανέναν λόγο. Να κυνηγήσω τι; Να προλάβω τι; Ευχαριστημένη είμαι και ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά. Δεν υπάρχει το στρες που υπήρχε. Αυτό συνέβη μετά τον κορονοϊό. Άλλαξε πολύ από τότε όλο το πλαίσιο σε μένα», ανέφερε η ηθοποιός.

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για έναν βασικό κανόνα που έχει στη ζωή της: «Είχα έναν κανόνα, να λέω “ναι”. Πάντα πίστευα ότι το “ναι” αν δε μου ανήκει, θα γίνει “όχι”. Αν δε μου ανήκει δηλαδή μια δουλειά, είναι για κάποιο λόγο. Συνήθως, όπου φοβάμαι, εκεί πάω» τόνισε.

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει μυστικά. «Δε θυμάμαι να έχω πει ποτέ σε κάποιον να μην πει κάτι που έχω πει. Δεν έχω μυστικά. Είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο. Δεν είμαι τόσο μυστηριώδης» κατέληξε η ηθοποιός.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις