Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Η γνωστή δημοσιογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαθέτει, δίχως αμφιβολία, ένα ιδιαίτερα γυμνασμένο σώμα, μιας και η σωματική άσκηση υπήρχε πάντα στην καθημερινότητά της

Ωστόσο, τους προηγούμενους μήνες – όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί – είχε πάρει κάποια κιλά τα οποία είχαν γίνει ο λόγος για να δέχεται μηνύματα στο Instagram από ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν αν είναι έγκυος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε μάλιστα μιλήσει ανοιχτά για τα μηνύματα που δεχόταν εκείνη την περίοδο στο instagram.

Και μπορεί τα κιλά που είχε «βάλει» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην ήταν πολλά, τελικά εκείνη αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Εκτός όμως από την διατροφή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιλέγει να γυμνάζεται καθημερινά κάνοντας αερόβια άσκηση ενώ στην προπόνησή της έχει εντάξει και το pilates reformer.

Tα αποτελέσματα στο σώμα της είναι εντυπωσιακά, ενώ το μότο της είναι «υπομονή και καλή θέληση» τα οποία εκείνη φαίνεται να διαθέτει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φανερά αδυνατισμένη υποδέχεται το καλοκαίρι ποζάροντας με το μαγιό της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη νέα της ανάρτηση στέλνοντας τις ευχές τους για “Καλό Καλοκαίρι”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις