Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Γιάννα Παναγοπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις εξωσωματικές: Χτυπούσε η καρδιά μου

Η Γιάννα Παναγοπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις εξωσωματικές: Χτυπούσε η καρδιά μου

Η Γιάννα Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Tlive» και της Τατιάνας Στεφανίδου για μία συγκινητική εξομολόγηση. Η γνωστή ποινικολόγος μίλησε για τον ερχομό του γιου της και τις αποτυχημένες εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να τον αποκτήσει.

Στο πλατό της εκπομπής «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου η Γιάννα Παναγοπούλου συγκλόνισε, λέγοντας αρχικά πως «δύο χρόνια προσπαθούσα. Με έπαιρναν από το κέντρο εξωσωματικής, χτυπούσε η καρδιά μου σαν να περίμενα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων».

«Η ζωή δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα ονειρευόμαστε. Εγώ είμαι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, επιστήμονας, τέλειωσα ένα πανεπιστήμιο, πήγα σε ένα δεύτερο, ολοκλήρωσα την άσκηση αλλά μετά έχεις να κάνεις με ένα ελεύθερο επάγγελμα. Όταν είσαι αυτοδημιούργητος και δεν έχεις τις πλάτες, θέλει πολλή δουλειά για να αποδείξεις και να τα καταφέρεις στον χώρο του ποινικού δικαίου», είπε η γνωστή ποινικολόγος.

«Επειδή είμαι στρατιώτης, ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πήρα τόσο κίνητρο από την αγάπη του άντρα μου, από το όνειρό μου να δημιουργήσω οικογένεια. Δύο χρόνια προσπαθούσα…», λέει η ίδια.

«Με έπαιρναν από το κέντρο εξωσωματικής, χτυπούσε η καρδιά μου σαν να περίμενα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων. Στο πολλαπλάσιο. Όταν άκουγα ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, έπεφτα στα τάρταρα. Την επόμενη ημέρα ξυπνούσα και χαμογελούσα», ανέφερε η γνωστή ποινικολόγος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις