Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Η γλυκιά χειρονομία της πριγκίπισσας Σάρλοτ που έγινε viral

Η γλυκιά χειρονομία της πριγκίπισσας Σάρλοτ που έγινε viral
Φωτογραφία Reuters

Η γλυκιά σχέση ανάμεσα στην πριγκίπισσα Σάρλοτ και την ξαδέρφη της Μία Τίνταλ φάνηκε και αυτά τα Χριστούγεννα.

Σε βίντεο που ανέβασε θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας και έγινε viral, φαίνονται οι δύο μικρές ξαδέρφες, πριγκίπισσα Σάρλοτ και Μία Τίνταλ να γελούν και να μοιράζονται τα δώρα που τους χάρισε το κοινό πηγαίνοντας στην εκκλησία τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βασιλική οικογένεια ακολούθησε την παράδοση και πήγε στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων.

Εκεί βρέθηκαν και οι φαν της Βασιλικής οικογένειας που έδωσαν μικρά δωράκια στα νεαρότερα μέλη της.

Σε ένα στιγμιότυπο που κατέγραψε πολίτης που πήγε να χαιρετήσει την βασιλική οικογένεια, φαίνεται η 9χρονη Μία να παρατηρεί ότι κάποιος από το κοινό θέλει να προσφέρει στην πριγκίπισσα Σάρλοτ ένα μπουκέτο με λουλούδια.

Τότε η μικρή ειδοποίησε την ξαδέρφη της για να τα λάβει. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ όμως, είπε στην Μία «εσύ να τα πάρεις» και η Μία πράγματι τα έλαβε έχοντας στο πρόσωπο της ένα μεγάλο χαμόγελο.

@wikagechlo Cute little moment of Prince George Princess Charlotte Prince Louis and Mia together at Christmas yesterday❤️ || #princegeorge #princegeorgeofwales #princesscharlotte #princesscharlotteofwales #princelouis #princelouisofwales #miatindall #christmas #tindall #wales #bestfriend #cute #royal #uk #thebritishroyalfamily #royalfamily #thewaleskids #wikagechlo #secret_agent_of_walesfamily #fyp #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fyp #fyp #fypシ゚viral #fyp #fypシ゚viral #fyp #reconciliation #xzyabc #fyp #christmas #fyp #fyp #foyoupage #fypシ ♬ original sound – sᴇᴄʀᴇᴛ_ᴀɢᴇɴᴛ_ᴏғ_ᴡᴀʟᴇsғᴀᴍɪʟʏ

 

Η γλυκιά χειρονομία των δύο κοριτσιών, συγκέντρωσε εκατομμύρια views στο Tik Tok.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις