Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Ιμέλντα Στόντον θα κάνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ και… δεν είναι καθόλου καλά

Η Ιμέλντα Στόντον θα κάνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ και… δεν είναι καθόλου καλά
Φωτογραφία αρχείου EPA

Πασίγνωστη ηθοποιός νιώθει «τρομοκρατημένη» στην «τοποθεσία» «The Crown». Ο λόγος για την Ιμέλντα Στόντον που ετοιμάζεται να γίνει «Βασίλισσα Ελισάβετ».

Η Ιμέλντα Στόντον αναλαμβάνει έναν ρόλο που την τρομάζει. Η ηθοποιός μετά την Κλερ Φόι και την Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στο «The Crown» και, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι λίγο νευρική.

Η Αγγλίδα ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα «Sun»: «Όταν η Κλερ ήταν αρχικά σειρά, όλοι μας αισθανθήκαμε ότι ήταν γεγονότα ιστορικά. Στη συνέχεια, μετά από αυτό με την Ολίβια, πάλι φαίνεται σαν ιστορία.

Τώρα ξεκινάμε από το 1991, υποδύομαι έναν ρόλο πολύ πιο πρόσφατο. Αυτή είναι η επιπλέον πρόκληση που έχω και οι άνθρωποι λένε: “Ω, δεν νομίζουμε ότι είναι έτσι”».

Click4more Σχεδίασε την παραγωγή του «The Crown» με… ξενάγηση στο Μπάκιγχαμ

Η Ιμέλντα Στόντον λέει επίσης ότι ελπίζει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παρακολουθήσει τη σειρά και αναφέρει στην εφημερίδα: «Δεν είναι ένας ρόλος, στον οποίο μπορώ να δώσω μία δική μου εκδοχή. Η προετοιμασία μου πρέπει να είναι τα πάντα».

«Πρέπει να την παρακολουθήσω, να διαβάσω για το παρελθόν. Πρέπει να καθίσω στο δωμάτιό μου φοβισμένη και να σκέφτομαι, “δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω” και μετά να πω στον εαυτό μου:. “Ναι, μπορείς” και να συνεχίσω» ανέφερε.

Η παραγωγή του πέμπτου κύκλου του «The Crown», ο οποίος θα καλύψει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις