Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σχεδίασε την παραγωγή του «The Crown» με… ξενάγηση στο Μπάκιγχαμ

Σχεδίασε την παραγωγή του «The Crown» με… ξενάγηση στο Μπάκιγχαμ

Τον τρόπο για να είναι η παραγωγή πιο κοντά στην πραγματικότητα βρήκε ο σχεδιαστής παραγωγής του «The Crown». Για να βρει έμπνευση για τη σειρά του Netflix, ο σχεδιαστής παραγωγής συμμετείχε σε ξενάγηση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η σειρά «The Crown» είναι ένα από τα πιο ισχυρά «χαρτιά» του Netflix. Η σειρά που διηγείται τη… ζωή της βασιλικής οικογένειας έχει κερδίσει (εκτός από το κοινό) αμέτρητα βραβεία για τα ειδικά εφέ, την ενδυματολογία, τις ερμηνείες.

Παρ’ όλο που η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου και οι προσκείμενοι στα μέλη της, δεν έχουν επιτρέψει επιτόπια γυρίσματα, ο σχεδιαστής παραγωγής της σειράς βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο για να έχει… εικόνα, καθώς δεν είχε πρόσβαση στις αίθουσες του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Click4more Από πριγκίπισσα Νταϊάνα, απατεώνισσα κληρονόμος: Ο ρόλος έκπληξη της Έμα Κόριν

Ο Μάρτιν Τσάιλντς απλώς έκανε μια δημόσια περιήγηση στο Παλάτι έναντι 26,50 αγγλικών λιρών για να αποκτήσει γνώση, ώστε να μπορεί να αναδημιουργήσει την κατοικία σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες γυρισμάτων.

«Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν πώς θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε αυτές τις αίθουσες σε χώρους όπου θα μπορούσε να εκτυλιχθεί δράση, όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συζητούν και θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον» είπε στη Royal Television Society μέσω της Daily Mail.

«Όποτε ήμουν σε μία αίθουσα, κοιτούσα τις πόρτες στο διπλανό δωμάτιο, για να δω τι ενδιαφέροντα πλάνα θα πρόβαλα στην οθόνη» ανέφερε.

Οι ιδιωτικοί χώροι της βασιλικής οικογένειας δεν περιλαμβάνονται στις περιηγήσεις, αλλά ο Μάρτιν Τσάιλντς χρησιμοποίησε τις γνώσεις από άλλες πηγές για να δημιουργήσει τα σκηνικά.

«Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι τα διαμερίσματα στον επάνω όροφο είναι σε έναν άξονα, δηλαδή τέσσερα δωμάτια στη σειρά που συνδέονται με πόρτες και όχι με διάδρομο», είπε. «Μόλις έμαθα για τα ιδιωτικά διαμερίσματα, την κρεβατοκάμαρα και τη γκαρνταρόμπα της βασίλισσας και το υπνοδωμάτιο του Φίλιππου, τότε είχα έναν αρχιτεκτονικό συμβολισμό για έναν εξαιρετικό γάμο. Αυτό σήμαινε ότι μπορούσαν να κλείσουν τις πόρτες ο ένας στον άλλο, θα υπήρχε απόσταση μεταξύ τους και θα υπήρχε εγγύτητα όταν το ήθελαν» τόνισε.

Media Τελευταίες ειδήσεις