Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, με μια ανάρτηση στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και έτσι ευχήθηκε… καλό μήνα!

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, υπό άκρα μυστικότητα, με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ραφήνας.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της γνωστής παρουσιάστριας όσο και το γάμο του.

Μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο, όπως αποκάλυψε σμερα μέσα από τα stories της η Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν οι καλοί της φίλοι και πρώην συνεργάτες της Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Αλέξης Μπαρτζώκας.

«Ανθισμένες καρδιές», όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτηση με τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Ο σύζυγός της φαίνεται μόνο σε μια απ’ αυτές αλλά και σε αυτή είναι στο…βάθος, με την Ιωάννα Μαλέσκου στο επίκεντρο, καθώς ο επιχειρηματίας δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα «φίλος» της δημοσιότητας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

Μέσα σε λίγα λεπτά, η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου είχε χιλιάδες likes και οι ευχές έπεσαν… βροχή!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις