Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ηθοποιός Amy Sedaris από το «The Mandalorian» σχεδίασε το δικό της video game

Η ηθοποιός Amy Sedaris από το «The Mandalorian» σχεδίασε το δικό της video game

 Η ηθοποιός Amy Sedaris, γνωστή κυρίως από το «Mandalorian» και το «Bojack Horseman», σχεδίασε το δικό της video game.

Η ηθοποιός Amy Sedaris βοήθησε στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου επιπέδου στο «What the Car?», ένα video game αγώνων που διατίθεται αποκλειστικά στο Apple Arcade που δημιουργήθηκε από προγραμματιστές που δεν διαθέτουν αυτοκίνητα.

Η ίδια δεν παίζει βιντεοπαιχνίδια. Έτσι, όταν ο προγραμματιστής του παιχνιδιού της μίλησε για το «What the Car?», αρχικά μπερδεύτηκε.

«Δεν παίζω παιχνίδια. Αλλά βλέπω ανθρώπους στα τρένα να παίζουν και φαίνονται εξαντλημένοι», είπε η Sedaris. «Δεν οδηγώ. Μου δημιουργεί πάρα πολύ άγχος. Και είμαι στη Νέα Υόρκη, οπότε δεν χρειάζεται να οδηγώ. Αλλά από τη στιγμή που είπαν, “Είναι για ανθρώπους που δεν παίζουν παιχνίδια και δεν οδηγούν”, το κατάλαβα αμέσως!».

Στο «What the Car?», οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου με διαρκώς μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά.

Το επίπεδο «Amy Sedaris Can’t Drive», είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του Apple Arcade από τις 22 Ιουνίου, διαθέτει ευχάριστο σχεδιασμό και σκηνικά εμπνευσμένα από τα χόμπι και τα έργα της Sedaris.

«Είναι πολύ διασκεδαστικό, σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχουν τόσα πολλά να δούμε!. Δεν υπάρχουν οδηγίες – το καταλαβαίνεις μόνος σου. Η οδήγηση χωρίς σκέψη είναι διασκεδαστική», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις