Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Καρντάσιαν ήταν με την Πάρις Χίλτον όταν διέρρευσε το καυτό ερωτικό βίντεο! Τι έκανε!

Η Καρντάσιαν ήταν με την Πάρις Χίλτον όταν διέρρευσε το καυτό ερωτικό βίντεο! Τι έκανε!

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που δόθηκε στη δημοσιότητα το περιβόητο καυτό ερωτικό βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν από τη Vivid Entertainment.

Δέκα χρόνια μετά τη διαρροή του καυτού ερωτικού βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν, το PageSix μίλησε με ορισμένους από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά για τα όσα έγιναν εκείνες τις στιγμές. Η Κιμ Καρντάσιαν, όπως αποκαλύφθηκε, βρισκόταν με τη φίλη της Πάρις Χίλτον στην Αυστραλία όταν έμαθε για τη διαρροή του ερωτικού της βίντεο με τον τότε σύντροφό της Ray J.

Το βίντεο έγινε με υλικό που είχαν τραβήξει η Κιμ Καρντάσιαν με τον Ray J κατά τη διάρκεια διακοπών τους στο Μεξικό για να γιορτάσουν τα 23α γενέθλιά της το 2003 και δημοσιοποιήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα. Οι συντελεστές μιλούν για μια νεαρή γυναίκα αποφασισμένη να γίνει διάσημη. Είχε μάλιστα προσπαθήσει να κατασκευάσει ένα ειδύλλιο με τον Nick Lachey μετά τον χωρισμό του από την Jessica Simpson.

Ο Kevin Dickson, πρώην συντάκτης του Touch Weekly, τόνισε ότι συνεχώς προσπαθούσε να γράφουν για εκείνη στο περιοδικό και τον τροφοδοτούσε με μια σειρά ιστοριών. Μόνο όμως όταν εμφανίστηκε στο ριάλιτι της Πάρις Χίλτον “The Simple Life” μπόρεσε να πείσει τους συντάκτες του περιοδικού να γράψουν για αυτή.

“Προσπαθήσαμε να γίνει κάτι με τον Nick Lachey για να γίνει η celebrity σύντροφος. Πήγαν για δείπνο στο North Valley και είχαμε παπαράτσι εκεί μόνο που το είχαν πει και σε όλους τους άλλους παπαράτσι. Ήταν χάος”. Ο δικηγόρος της Κιμ Καρντάσιαν επέμεινε πως δεν φύτευε ιστορίες για τον εαυτό της ούτε έδινε πληροφορίες στους παπαράτσι για το που θα βρίσκεται.

Όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μετά τη διαρροή του καυτού ερωτικού βίντεο κατέληξε να μιλάει με την Πάρις Χίλτον ενώ η Κιμ Καρντάσιαν ακουγόταν να κλαίει. Είχε δει το βίντεο και έλεγε “δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ”. “Το αρνιόταν και έκλαιγε την ίδια στιγμή”.

Στο τέλος εγκατέλειψε την προσπάθειά της να εμποδίσει τη δημοσιοποίησή του και συμβιβάστηκε με τη Vivid τον Φεβρουάριο του 2007. “Τελικά μας πούλησε το υλικό και έτσι είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε στη δημοσιότητα”, δήλωσε ο ιδρυτής της Vivid Entertainment Steven Hirsch.

Οι φήμες λένε ότι η Κιμ Καρντάσιαν πήρε 5 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που ο Hirsch δεν αμφισβητεί, ενώ ο δικηγόρος της Κιμ Καρντάσιαν χαρακτηρίζει “φουσκωμένο”. “Όταν η Vivid της μίλησε για χρήματα άρχισε να μου μιλάει πιο συχνά ξανά”, τόνισε ο Dickson.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε