Lifestyle

Η Κλοέ Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμσον απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δεύτερο παιδί του απέκτησαν οι Κλοέ Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμσον μέσω παρένθετης μητέρας. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Page Six η γυναίκα που κυοφορούσε το μωρό των Κλοέ Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμσον, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Σημειώνεται πως η παρένθετη μητέρα ήταν ήδη έγκυος όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το εξώγαμο παιδί του Τόμσον.

Τον Γενάρη είχε γίνει γνωστό πως ο Τόμσον είχε αποκτήσει παιδί με την εξωσυζυγική του σχέση, Μάραλι Νίκολς.

Άτομο από το περιβάλλον της Κλοέ ανέφερε για τη γέννηση του παιδιού της:

«Η Κλοέ είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

«Η Κλόε και ο Τρίσταν είχαν ήδη το μωρό, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Ακόμα και μετά από αυτό, η Κλόε σκεφτόταν “θα το κάνω μόνη μου”», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στην Page Six.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Γράφουν στην Ιωάννα Τούνη να μην μου ξαναδώσει το παιδί, έχω κινηθεί νομικά
«Θα σταθώ σε κάποιους άλλους υπερασπιστές του δίκιου, που κάποτε τσακωνόντουσαν με την Ιωάννα και τώρα βγαίνουν υπέρμαχοι και την αγαπάνε και την υπερασπίζονται για να πάρουν λίγο από την αγάπη της», είπε ακόμα
Δημήτρης Αλεξάνδρου