Lifestyle

Η κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Χέιζελ Μόντερ, η 16χρονη κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς, έκανε ήσυχα το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών – αλλά εκεί υποστήριζε τον άλλο γονέα της.

Η Χέιζελ Μόντερ εμφανίστηκε μαζί με τον πατέρα της Ντάνιελ Μόντερ, ο οποίος ήταν κινηματογραφιστής της ταινίας Flag Day του Φεστιβάλ.

Η νεαρή Μόντερ εμφανίστηκε κομψή και απλή με δαντελένιο φόρεμα σε κίτρινο χρώμα. Ο πατέρας της φυσικά, φορούσε σμόκιν.

Την ταινία «Flag Day» σκηνοθέτησε ο Σον Πεν, ο οποίος έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα παιδιά του, Ντίλαν Πεν και Χόπερ Πεν, ο Τζος Μπρόλιν, γιος του Τζέιμς Μπρόλιν και η Ρετζίνα Κινγκ έχουν επίσης ρόλους στην ταινία.

Όταν ο Ντάνιελ Μόντερ συνάντησε πρώτη φορά τη σύζυγό του Τζούλια Ρόμπερτς ήταν βοηθός εικονολήπτη στην ταινία «The Mexican» και σταδιακά έγινε διευθυντής φωτογραφίας. Ήταν υποψήφιος για Emmy για το έργο του στην τηλεοπτική ταινία του 2014 του Ράιαν Μέρφι, The Normal Heart.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτα Βλαντή: Είμαι ερωτευμένη με τον σύζυγό μου, είναι ο άνθρωπός μου και τον θαυμάζω πολύ
«Δεν ήμουν καλή ηθοποιός, δούλεψα πολύ για να είμαι καλή», παραδέχτηκε ακόμα η δημοφιλής καλλιτέχνιδα και εξήγησε γιατί κόντεψε να αρνηθεί τον ρόλο της Σιλβή στα «Μαύρα Μεσάνυχτα»
Γιάννης Βλάχος και Παναγιώτα Βλαντή