Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν απαιτεί από την οικογένειά της να κόψει επαφές με τον πρώην της Σκοτ Ντίσικ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν απαιτεί από την οικογένειά της να κόψει επαφές με τον πρώην της Σκοτ Ντίσικ
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» μεταξύ της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του πρώην συντρόφου της, Σκοτ Ντίσικ, καθώς η τηλεπερσόνα φέρεται να έχει ζητήσει από τα υπόλοιπα μέλη της διάσημης οικογένειάς της να «κόψουν παρτίδες» μαζί τους.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει τρία παιδιά με τον Σκοτ Ντίσικ, τον 13χρονο Μέισον, την 11χρονη Πενέλοπε και τον 8χρονο Ρέιν, ωστόσο πηγές δηλώνουν ότι «τώρα που δημιουργεί οικογένεια με τον Τράβις Μπάρκερ, δεν υπάρχει χώρος για τον πρώην».

«Δεν ήξερε ποτέ τι έχανε μέχρι που τα έφτιαξε με τον Τράβις και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ανέχτηκε τις μα@@@@ες του Σκοτ για τόσο καιρό», συμπλήρωσε η πηγή στην εφημερίδα Star για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Η ίδια πηγή τόνισε πως η 44χρονη τηλεπερσόνα παρακολουθεί στενά τα παιδιά της και κρατά τις επαφές του Σκοτ «στο ελάχιστο», ενώ ζήτησε και από την οικογένειά της να κάνει το ίδιο. «Πρέπει να συνεχίσουν και να βλέπουν ο ένας τον άλλον όταν παίρνουν τα παιδιά ή τα αφήνουν. Αυτή είναι η μόνη έκθεση που θέλει», εξήγησε η πηγή.

Ωστόσο, η Κλόι Καρντάσιαν, η αδερφή της Κόρντεϊ, είναι κοντά στον Σκοτ Ντίσικ και δυσκολεύεται να κόψει όλες τις επαφές μαζί του, με την πηγή να δηλώνει στην εφημερίδα ότι «η Κόρτνεϊ τους λέει να μην τον καλούν στο σπίτι, αλλά τον λυπούνται».

Η θυελλώδης σχέση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Σκοτ Ντίσικ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Σκοτ Ντίσικ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πάρτι του κινηματογραφικού παραγωγού, Τζο Φράνσις, το 2006 και εμφανίστηκαν ως ζευγάρι δημόσια στην πρεμιέρα του «Keeping Up With The Kardashians».

Τρία χρόνια αργότερα, απέκτησαν τον γιο τους, Μέισον Ντας Ντίσικ, ενώ το 2010 μετακόμισαν στο Μαϊάμι. Αν και ο Ντίσικ έκανε ξέφρενη ζωή, το ζευγάρι έμεινε μαζί και το 2011 της έκανε πρόταση γάμου, όμως η Κόρτνεϊ την απέρριψε γιατί δεν ένιωθε ακόμα έτοιμη να παντρευτεί.

Το 2012 απέκτησαν την κόρη τους, την Πενέλοπε Σκότλαντ Ντίσικ, ενώ το 2014 υποδέχτηκαν το τρίτο παιδί τους στον κόσμο, τον Ρέιν Άστον Ντίσικ.

Το 2015 χώρισαν οριστικά μετά από 9 χρόνια σχέσης, μετά από φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα και έδειχναν τον Σκοτ Ντίσικ να διασκεδάζει σε ένα γιοτ με την πρώην κοπέλα του. Τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς, ο Ντίσικ αποφάσισε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το 2022, η Καρντάσιαν παντρεύτηκε τον Τράβις Μπάρκερ, τον ντράμερ των Blink-182, σε μια πολυτελή τελετή στην Ιταλία και έναν χρόνο αργότερα, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις