Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Μαντόνα έχει γενέθλια – Κλείνει τα 65 και σπάει κάθε ρεκόρ

Η Μαντόνα έχει γενέθλια – Κλείνει τα 65 και σπάει κάθε ρεκόρ

Σαν σήμερα πριν από 65 χρόνια χρόνια γεννήθηκε στο Μίσιγκαν η γυναίκα που έμελλε να αλλάξει την pop μουσική και να σημαδέψει ολόκληρες γενιές με τα τραγούδια της. Ο λόγος για την αεικίνητη Μαντόνα που σήμερα έχει γενέθλια.

Η βασίλισσα της pop μουσικής, Μαντόνα, κλείνει σήμερα τα 65 και εξακολουθεί να προκαλεί με τις εμφανίσεις της. Πρόσφατα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, όπου νοσηλεύτηκε για μέρες στο νοσοκομείο και αναγκάστηκε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά επανήλθε δριμύτερη ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ευχαριστώντας συγγενείς και φίλους για τη στήριξη.

Την Κυριακή είχε γενέθλια και ο γιος της Ρόκο με την ίδια να του εύχεται χρόνια πολλά με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η ίδια έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά τον Ρόκο και την Λούρδη και έχει υιοθετήσει άλλα τέσσερα, την Μέρσι Τζέιμς, τον Ντέιβιντ, την Στέλα και την Έσθερ. 

Το πραγματικό όνομα της Μαντόνα είναι Madonna Louise Veronica Ciccone από Ιταλό πατέρα και Γαλλοκαναδή μητέρα.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική ενώ στα 21 της έκανε την πρώτη της επιτυχία. Από το 2012 κατέχει πάνω από είκοσι ρεκόρ στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Η Μαντόνα είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες #1 επιτυχίες στα διεθνή τσαρτς, ενώ έχει αναγνωριστεί ως η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 330 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Το 2013, η περιουσία της ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός στον κόσμο.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις