Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Μαντόνα ευχαρίστησε οικογένεια και φίλους μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαντόνα ευχαρίστησε οικογένεια και φίλους μετά την περιπέτεια της υγείας της

Με μία συγκινητική ανάρτηση η Madonna θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένειά της για τη στήριξή της κατά την περιπέτεια της υγείας της. 

Συγκεκριμένα, ένα μήνα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, η Madonna με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τόσο στην οικογένειά της όσο και σε όσους την στήριξαν.

Η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της: «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να αναλογιστώ. Ως μητέρα μπορείς, πραγματικά, να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα – φαινομενικά – ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά.

Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson, ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο “τρίγωνο” λαμπρότητας.

Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο, γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η ανάρτησή της συνοδεύτηκε με φωτογραφίες από τον 17χρονο υιοθετημένο γιο της David και την 26χρονη κόρη της Lourdes.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις