Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η Μαρινέλλα επέστρεψε: Πρεμιέρα με Μπέττυ Μαγγίρα και Στέλιο Διονυσίου

Η Μαρινέλλα επέστρεψε: Πρεμιέρα με Μπέττυ Μαγγίρα και Στέλιο Διονυσίου
NDP

Λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια της υγείας της, η Μαρινέλλα επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα. Το βράδυ της Τετάρτης (27.12.2023), η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στο πλευρό της, έκανε πρεμιέρα στο Nox.

Η πρεμιέρα του προγράμματος θα γινόταν στις 29 Νοεμβρίου αλλά λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η Μαρινέλλα, πήρε μικρή αναβολή. Μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου σκοπεύουν, με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα, να… ανατρέψουν όσα ξέραμε.

Η Μαρινέλλα αποθεώθηκε από κοινό που δεν έχασε την πρεμιέρα της και την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα. 

Ο τίτλος της παράστασης είναι “Σήμερα…”, από τη μεγάλη επιτυχία της Μαρινέλλας. 

Φυσικά, η σπουδαία ερμηνεύτρια δεν παρέλειψε να πει το “Άνοιξε Πέτρα”, ένα από τα πολλά τραγούδια που σημάδεψαν την καριέρα της. 

Όταν κάθισε στο… πάλκο με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, η Μαρινέλλα ήταν γεμάτη κέφι και δεν δίστασε ακόμη και να χορέψει. 

Τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας, της Μπέττυς Μαγγίρα και του Στέλιου Διονυσίου κατέγραψαν θαμώνες και ανέβασαν στο TikTok. 

@ma.rias.mos The one and only❤️ happening now #marinella ♬ original sound – ma.rias.mos

Η είσοδος της Μαρινέλλας έγινε με το “Με πνίγει τούτη η σιωπή», ενώ ενθουσιασμός υπήρξε όταν ερμήνευσε το “Άνοιξε Πέτρα”. 

@ma.rias.mos My beloved #marinella ♬ original sound – ma.rias.mos

@soulaliakou #nightout#marinella#greeksinger#forever#foryou #foryoupage ♬ original sound – SOULA

@_marinella_official Καμιά φορά… ❤️ #marinella #fyp #greece #foryou #foryoupage #live #nox #μαρινελλα ♬ πρωτότυπος ήχος – Marinella’s Fan Club

 

@demimitrakos #nox #marinella #prova #monadiki #thea ♬ πρωτότυπος ήχος – Demi Mitrakos

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις